Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Tinder Swindler’ Simon Leviev is nu zelf opgelicht door sluwe koppel voor duizenden euro’s

Sinds kort kun je de documentaire The Tinder Swindler zien op Netflix. Daaruit blijkt dat Simon Leviev jarenlang verschillende vrouwen voor miljoenen euro’s heeft opgelicht. Als je denkt dat karma niet bestaat, dan heb je het mis! Simon is nu namelijk zelf ook opgelicht.

Simon Leviev

Vorige week kreeg Simon Leviev volgens TMZ een berichtje via Instagram van een vrouw met een blauw vinkje. Een blauw vinkje betekent dat de persoon écht is en wordt vaak gebruikt om echte accounts van celebrities te scheiden van alle fake-accounts. De vrouw die Simon een berichtje stuurde, vertelde hem dat hij ook door haar een blauw vinkje kon krijgen. Haar vriend zou namelijk voor Meta, het moederbedrijf van Facebook, werken.

Tinder Swindler

Blauwe vinkjes

De vriend in kwestie heeft zelfs gefacetimed met Simon en deed daarbij net alsof hij op het hoofdkantoor van Meta zat. Dit zorgde ervoor dat Simon met de oplichters in zee ging en uiteindelijk 6.000 euro overmaakte. Wel erg duur voor een blauw vinkje…

Opgelicht

Simons manager vertrouwde het ook niet en nam contact op met Meta. Meta wist hem te vertellen dat ze nooit voor blauwe vinkjes geld vragen. Oepsie! Het is niet bekend wie de oplichters zijn: zij hebben hun sporen netjes uitgewist. Karma is een b*tch, dat blijkt maar weer.

Bron: FunX
Beeld: Instagram Simon Leviev