Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Tinder komt met gloednieuwe functies die de app compleet zal veranderen

Beeld: Pexels cottonbro

Een heleboel spannende nieuwe functies komen naar Tinder om ervoor te zorgen dat je een zomer vol liefde hebt. Van swipe-party’s tot festivalmodus, het aanbod van Tinder is het beste ooit.

Enthousiasme over nieuwe functies van Tinder

Tinder CEO Renate Nyborg vertelde onlangs over ’s werelds populairste dating-app. Er is geen indrukwekkendere CEO dan Nyborg, die op 36-jarige leeftijd de eerste vrouw werd die de topfunctie op Tinder bekleed. Nyborg combineert moeiteloos haar drive, intelligentie en kalmte met een speelse warmte die het moeilijk maakt om geen fan te zijn, en als ze het heeft over de nieuwste functies van Tinder, is ze erg enthousiast. “Het bijzondere aan Tinder is dat we het zo hebben ontworpen dat het werkt met elk soort romantische uitkomst en elke gewenste romantische uitkomst”, zei Nyborg lachend.

Free Tonight

Nyborg ging verder met het beschrijven van een van de nieuwe manieren waarop de app gebruikers in staat stelt hun online romantische voorkeuren vorm te geven, door ons kennis te laten maken met Free Tonight, een functie die wordt gebruikt door mensen die op zoek zijn naar directheid. “Het doet wat het zegt,” legde Nyborg uit. “Als je daarheen gaat, kun je andere mensen vinden die hier en nu iets willen doen.”

Beeld: Pexels cottonbro

Swipe Party

Dan hebben we de Swipe Party, waarvan Nyborg zegt dat “het idee wordt gebruikt om Tinder leuk te maken voor iedereen.” Met Swipe Party kunnen singles hun vrienden uitnodigen om hen te helpen potentiële matches te vinden. “Als je wilt dat je vrienden je helpen mensen te leren kennen, kun je die vrienden uitnodigen om het te ervaren”, vertelde Niborg ons.

Beeld: Tinder

Festival Mode

Een absolute hit is de Festival Mode, een nieuwe Tinder-functie waarmee gebruikers verbinding kunnen maken voordat ze naar festivals gaan. Deze functie is te vinden in de nieuwe Explore-functie van Tinder, waarmee mensen verbinding kunnen maken op basis van gedeelde interesses. “Verkenning is het nieuwe oppervlak van Tinder. Hier kun je naartoe, en in plaats van mensen rechtstreeks te matchen, kun je matchen op basis van gedeelde interesses, zoals het hebben van huisdieren of van eten houden,” vertelde Nyborg.

Tinder Games

De meest favoriete functie van Nyborg? Dat zou Tinder Games zijn. “Het is een van de dingen waar ik dit jaar het meest enthousiast over ben”, zei ze lachend. “Er komen games naar Tinder. Je kunt een game met iemand starten en een beetje met hem flirten.”

Biografie

De uitgebreide lijst met nieuwe functies van Tinder is een goed moment om je biografie te bekijken, en Nyborg deelt graag haar beste tips in het veld. “We hebben zeker gezien dat iedereen met een echte biografie waarschijnlijk meer mensen zal ontmoeten”, onthulde Nyborg. “We zien dat dingen als het toevoegen van je Spotify-account nieuwe matches opleveren. Mensen zijn op zoek naar mensen met dezelfde interesses.” Nyborg voegde toe: “Als je huisdieren hebt, moet je je huisdieren zeker op je cv opnemen. Mensen met honden in hun profielfoto’s krijgen 5% meer matches op Tinder.”

Bron: Ladbible

Beeld: TInder

You May Also Like