Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

TikToker wil ouders ‘aanklagen’ omdat ze haar zonder haar toestemming ter wereld hebben gebracht

ouders aanklagen
Beeld: TikTok

Kass Theaz is een TikToker met maar liefst 142.000 volgers. Ze is viraal gegaan op het platform nadat ze een video van zichzelf had geüpload waarin ze zegt dat ze haar ouders wil ‘aanklagen’, omdat ze haar zonder haar toestemming ter wereld hebben gebracht. Haar volgers waren behoorlijk in de war toen ze vervolgens verklaarde dat ze zelf kinderen heeft.

Op de ‘ethische manier’

In een clip, die al 2,5 miljoen keer is bekeken, vertelt Theaz de kijkers dat ze kinderen heeft gekregen op de ‘ethische manier’: door ze te adopteren. Terwijl ze met een strak gezicht in een auto zit, zegt de content creator: “Ik vertelde in mijn laatste video dat ik kleding ging shoppen voor mijn kinderen, en veel mensen zijn geschokt om te horen dat ik kinderen heb, aangezien ik mijn ouders heb aangeklaagd voor het krijgen van mij zonder mijn toestemming.”

ouders aanklagen
Beeld: TikTok

Verduidelijking

Theaz zegt vervolgens dat ze ‘wat dingen wil verduidelijken’. Ze vervolgt: “Dus mijn ouders die ik heb aangeklaagd. Zij hebben bijgedragen aan, je weet wel, het verwekken van mij, en mijn moeder die mij heeft opgevoed, zij heeft mij ter wereld gebracht. En daarom klaagde ik ze aan, omdat ik er niet mee instemde om hier te zijn, ik wist niet dat ik moest opgroeien en een baan moest zoeken om mezelf te onderhouden. En ik heb er gewoon niet mee ingestemd. Ze hebben niet geprobeerd contact met me op te nemen voordat ik geboren was om te zien of ik hier wel wilde zijn, en daarom heb ik ze aangeklaagd. Anders klagen ze je aan, want ik maak er mijn levensmissie van om kinderen te leren hun ouders aan te klagen, zodat ze niet hoeven te werken.” Over hoe ze zelf kinderen kreeg, vertelde de TikToker verder dat kinderen adopteren ‘anders’ is dan kinderen baren. Ze legt uit: “Het is anders als je adopteert omdat het niet mijn schuld is dat ze hier zijn. Ik probeer gewoon een goed mens te zijn en ze te helpen. Snap je wat ik bedoel?”

Reacties

Kijkers hebben in de commentaren gezegd dat ze niet kunnen beslissen of ze een grap maakt of serieus is. Eén persoon vraagt zich af: “Is ze sarcastisch?” Iemand anders voegt eraan toe: “Dit MOET SATIRE zijn?!?” “Meisje hoe je een strak gezicht kon houden zal ik nooit weten,” zegt een derde kijker. Een ander merkt op: “Dit is een grap toch? Vertel me alsjeblieft dat het een grap is.” “Wow dit is schokkend, ik dacht dat het een grap was. Haar denken doet me afvragen,” pende iemand anders. Een zesde kijker voegt toe: “Uitstekende satire maar volledig mogelijk in het hedendaagse Amerika.”

Een grap

Gelukkig voor haar ouders onthulde de TikToker aan New York Post dat haar social media post inderdaad een grap was. Ze verklaarde aan de krant: “Ik dacht dat het duidelijk was dat ik een grapje maakte. Ik vind het wel humoristisch. Mensen maken zich overal druk om. Het laat zien hoe weinig mensen onderzoeken voordat ze reageren.”

@isatandstared Replying to @JCNCLP ♬ original sound – Kass Theaz

Check ook: Deze TikTok onthult verbluffende eyeliner lifehack TikTok en verbaast miljoenen

Bron: igvofficial.com

Beeld: TikTok

You May Also Like