Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

TikToker gaat viraal: ‘Ik ben “te mooi” om te werken’

TikToker viraal
Beeld: TikTok

We moeten het toegeven: we zoeken weleens naar redenen om niet te hoeven werken, maar kunnen die niet makkelijk vinden. Bepaalde mensen daarentegen zijn een uitzondering hierop. Een vrouw is viraal gegaan op TikTok, nadat ze in een filmpje zei dat ze “te mooi” was om te werken.

TikToker viraal
Beeld: TikTok

Lucy wilt niet werken

TikTok gebruiker Lucy (@luluhasfun) post meestal willekeurige content in haar auto, voornamelijk over make-up, met een drankje in haar hand. Deze video is niet anders, want ze zit in haar auto met haar make-up gedaan en houdt een vanille ijskoffie vast. “Ik wil de rest van mijn leven niet meer werken”, vertelt ze haar volgers. “Ziet het eruit alsof ik de komende 60 jaar elke verdomde dag om 6 uur wil opstaan?” Lucy beantwoordt haar eigen vraag door te zeggen: “Nee, daar ben ik te mooi voor,” en neemt een slokje van haar drankje. Het is onduidelijk of de video een grap is.

@luluhasfun Not my thing🤣 #working #scam ♬ original sound – Lucy🌸

Lucy gaf de video als onderschrift: “Niet mijn ding,” met een lachende emoji en een paar hashtags over werk. Nou, we voelen met je mee, Lucy. Werken is inderdaad niet een ieder z’n ding. Maar ja, niet iedereen is “te mooi” om te werken. En een andere smoes vinden is niet zo makkelijk.

Bron: showmag.nl

Beeld: TikTok

You May Also Like