Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

TikTok-verslaving belemmert volgens miljardair de inzet voor carrièregroei bij kinderen

Miljardair John Catsimatidis zei dat hij in zijn jeugd begon met werken in een supermarkt, waar hij 70 uur per week werkte. Maar hij maakt zich zorgen dat de Generatie Z te druk is met TikTok om vergelijkbare stappen te nemen.

TikTok

In onze samenleving is het een groeiend probleem dat kinderen tegenwoordig veel tijd besteden aan het spelen van TikTok. Het lijkt erop dat ze zich meer richten op amusement dan op het harde werk dat nodig is om succes te behalen.

Het is belangrijk om te beseffen dat succes niet vanzelf komt. Hoe harder je werkt, hoe groter de kans is dat je wint. Neem bijvoorbeeld mensen die slechts drie dagen per week werken, vaak zie je dat zij niet de gewenste resultaten behalen en achterblijven in hun doelen.

Als je merkt dat je 100 uur per week werkt en nog steeds geen succes boekt, dan kan het nodig zijn om nog harder te werken, zelfs 120 uur per week. Het vereist moed en doorzettingsvermogen om te blijven streven naar succes, zelfs in het aangezicht van mogelijke mislukkingen. Je kunt niet winnen als je bang bent om te verliezen.

“Dat is een van de problemen die we tegenwoordig in ons land hebben, de kinderen zijn druk bezig met TikTok spelen. Hoe harder je werkt, hoe gemakkelijker het wordt om te winnen. Kijk naar mensen die slechts drie dagen per week werken, en ik zal je mislukkingen laten zien. Als je 100 uur per week werkt en het werkt niet, dan kun je beter 120 uur werken. Je kunt niet winnen als je bang bent om te verliezen.” aldus John.

“Een goede opleiding, je neus schoonhouden en harder werken.”

“Ik had geen enkele financiële achtergrond, maar ik heb goed personeel ingehuurd. En ik heb een geweldige relatie opgebouwd met mensen in de voedsel- en vastgoedsector, en zo kreeg ik veel mentoren. Zorg altijd voor een goede opleiding. Ik heb ervoor gezorgd dat beide van mijn kinderen de beste opleiding kregen, en het heeft hen geholpen om wereldwijd vrienden te maken. Daarna draait het gewoon om een combinatie van een goede opleiding, je neus schoonhouden en harder werken.

Je zult niet slagen in het leven tenzij je het een beetje verspreidt. Dat is mijn advies voor mensen die naar de universiteit gaan, ongeacht wat je studeert, je zou een beetje van alles moeten hebben.

contact belastingvrij Nederlandse overheid

Check ook: Vrouw houdt verkeer op met TikTok dansje

Bron: 9gag
Beeld: Instagram

You May Also Like