Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

TikTok hysterisch: Moeder kiest voor jongensnaam bij dochtertje

Een naam voor je kind bedenken is een vrij serieuze zaak. Ouders denken er eerst goed over na voordat ze hun baby een naam geven. Houd in gedachten dat de naam die je aan je kind geeft later ook impact kan hebben op het kind. Er zijn tal van prachtige jongensnamen en meisjesnamen. Deze moeder sloeg echter niet echt acht op jongens- en meisjesnamen en gaf haar pasgeboren dochtertje daarom een jongensnaam. TikTok brak hierdoor los!

“Ik ben in de war. Is Lennon een meisjesnaam?”


De moeder waarover we het hebben is een TikTokker genaamd Camille Munday. Zoals veel influencers hield ze ons op de hoogte van haar zwangerschap. Uiteindelijk beviel ze van een klein meisje en vertelde ze haar volgers natuurlijk ook hoe ze haar dochtertje zou noemen: ze noemde haar Lennon. Dit riep veel vraagtekens op bij haar volgers, die reageerden met: “Ik ben in de war. Is Lennon een meisjesnaam?” De moeder stoorde zich niet aan alle kritiek die ze kreeg en zou ook geen nieuwe naam bedenken.

Ze zal de naam behouden

Op TikTok zul je dus altijd kritiek hebben, maar de moeder laat weten dat dit haar niet kan storen. Ze zal de naam die ze voor haar dochtertje heeft uitgekozen behouden, ongeacht alle kritiek. Als dat nog niet genoeg is, heeft ze ook een video geüpload op TikTok waarbij ze een kus blaast op de tonen van een titelsong, en vervolgens het slapende kindje in haar armen streelt. Haar dochtertje, Lennon, zal ondanks alle negatieve commentaren opgroeien tot een prachtige vrouw. Zou jij ook zo’n naam kiezen voor je dochtertje? …

Check ook: ‘TALENTVOLLE TIMMERVROUW’ GAAT KNETTERTJEVIRAL OP TIKTOK

Bron & beeld: zelfmaakideetjes

You May Also Like