Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

‘Tijdreiziger’ waarschuwt: ‘Amsterdam in 2023 verwoest door komeet’

amsterdam komeet

De meeste mensen doen lacherig als er gepraat wordt over tijdreizigers uit de toekomst. Want dat is toch allemaal onzin, toch? Totdat blijkt dat je zelf wel eens in groot gevaar zou kunnen zijn, dan beginnen sommigen ineens nerveus te worden. En daar is nu alle reden voor. Een zelfbenoemde ’tijdreiziger’ beweert nu dat Amsterdam volgend jaar verwoest zal gaan worden door een komeet, en noemt zelfs de exacte datum. Help!!

amsterdam komeet

Twee belangrijke gebeurtenissen

De zelfverklaarde tijdreiziger deelt op TikTok een aantal huiveringwekkende gebeurtenissen die volgend jaar in Nederland zullen plaatsvinden. In de video staat te lezen: “Attentie! Ja, ik ben een echte tijdreiziger, dit zijn twee belangrijke gebeurtenissen die in Nederland zullen plaatsvinden. 4 januari 2023: Er wordt een bunker ontdekt met geheimen van oude beschavingen. 28 april 2023: Amsterdam wordt getroffen door een meteoor, die het grootste deel van de stad verwoest.”

@timevoyaging Replying to @d.i.o.m.a.r88 What country next? #fyp #fypage #timevoyaging #timetravel #timetraveler #viral #xyzbca #2022 #conspiracy #netherlands ♬ Beta Rising – Truth Needs To Be Out

Toch nemen de meeste mensen de waarschuwing niet al te serieus. Zo schrijft iemand: “Nee alsjeblieft niet mijn favoriete coffeeshops!”, en een ander merkt op: “Man, het is te gek om te weten dat oude beschavingen wisten hoe ze van die beschermende bunkers moesten bouwen.”

8 december

Volgens een andere tijdreiziger, uit 2236, worden de komende maanden sowieso behoorlijk ruk. Op 8 december zou er ook al een meteoriet inslaan op aarde en deze zou door aliens gestuurd zijn!

Bron: Clint.be
Beeld: Pexels, Youtube

You May Also Like