Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

‘Tijdreiziger uit 2671’ waarschuwt: ‘Mens staat op het punt van uitsterven’

tijdreiziger

Een man die beweert een tijdreiziger te zijn uit het jaar 2671 heeft de precieze datum en gevolgen bekendgemaakt van een enorme meteoorinslag op aarde. De TikTok-gebruiker beweert uit 2671 te komen, en dat de mensheid “op het punt van uitsterven staat.”

tijdreiziger

Een ster zal “ontploffen” in de kosmos

Eno Alaric, m.b.a. Radiant Time Traveler, heeft duizenden volgers gekregen door filmpjes te plaatsen met voorspellingen over de toekomst. Een van zijn meest recente video’s besprak vijf data waarop we ons moeten voorbereiden, de eerste komt over een paar weken. Het verhaal begint in november, wanneer de tijdreiziger meldt dat ergens in de kosmos een ster “ontploft”, waardoor het licht naar de aarde reist en de hemel jarenlang verlicht wordt.

“Grote meteoor” inslag en aardbeving

De volgende datum, een paar weken voor Kerstmis, brengt iets problematischer. Alaric voorspelt dat een “grote meteoor” op 8 december op aarde zal inslaan en “vreemde soorten buitenaardse wezens en mysterieuze dingen” met zich mee zal dragen. Daarna wordt het er niet beter op, want 12 dagen later creëert een “aardbeving van 9,8 magnitude een gat in de Marianentrog, waardoor de grootste soorten buitenaardse wezens vrijkomen”, aldus het artikel.

asteroide nasa
Beeld: Pexels

Nieuwe soorten organismen

De TikToker voegt eraan toe dat sommige van de organismen die we al op aarde hebben het komende jaar nieuwe vormen zullen beginnen aan te nemen, naast deze nieuwe en grote soorten wezens die naar verluidt in onze toekomst liggen. Op 29 januari 2023 beginnen we “reusachtige versies van verschillende soorten wezens” te vinden, waaronder een spin van een meter en een beer van 6 meter.

Tijdreiziger
Beeld: Pexels

Kind met “gemengde trekken”

De volgende datum is wat ongebruikelijker, omdat het er een is die de mens schijnbaar teweegbrengt. Naar verluidt zullen de eerste mens en chimpansee op 1 maart 2023 bevallen van een kind met “gemengde trekken”. Hoewel de meeste van deze data onheil lijken in te luiden voor de mens, kunnen we ons tenminste troosten met het feit dat, als we de tijdreiziger mogen geloven, de mensheid nog 649 jaar te leven heeft. Nu we gewaarschuwd zijn, kunnen we ons voorbereiden op de strijd tegen de enorme soort wezens die op ons afkomen.

@radianttimetraveler The stars are growling… #fyp #foryou #radianttime #timetravel #timetraveler #viral #xyzbca #theory #conspiracy ♬ Growling Stars – Eno Alaric

Bron: ohepic.com

Beeld: TikTok & Pexels

You May Also Like