Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Tijdreiziger uit 2671 voorspelt extreme gebeurtenis die over enkele weken zal gebeuren!!

Tijdreiziger

Zet je schrap, want vandaag gaan we kijken naar alweer een extreme ontdekking door een zelfverklaarde tijdreiziger. De tijdreiziger die de toekomst inging weet veel voorspellingen te doen over de toekomst. En één ding is zeker (zoals altijd) mooi wordt het niet. De exacte datering is nog niet bekend, maar het is nabij …

Tijdreiziger Eno Alaric

Er zijn momenteel zoveel tijdreizigers op TikTok dat je soms door het bos de bomen niet meer ziet. Deze tijdreiziger genaamd Eno Alaric gebruikt zijn TikTok om zijn tijdreisvaardigheden te delen met zijn volgers. Hoeveel van zijn voorspellingen al zijn uitgekomen, blijft een vraag, maar goed. Zo voorspelde hij dat we op 30 november 2022 een “gespiegelde versie” van de aarde zouden ontdekken. Zijn wij de enigen die daar nog niet van gehoord hebben?

Tijdreiziger

Mensen vallen uit de lucht

Maar ondanks dat veel voorspellingen van de tijdreiziger niet echt uitkomen, laat hij zich niet demotiveren. Zo gaf hij aan dat het jaar 2023 niet goed zou beginnen, met een vermist vliegtuig dat over de Bermudadriehoek vloog. Hij voorspelde ook dat op 15 mei 2023 een gigantische tsunami de kust van Californië zou treffen. Hoewel we geen van deze voorspellingen hebben zien gebeuren, gaat hij nu verder met een andere gebeurtenis die hij in de toekomst ziet. “18 juni 2023: 7 mensen vallen op mysterieuze wijze uit de lucht, maar er is niets in dat gebied gevlogen.” Dan maar wachten tot 18 juni, wees voorzichtig mensen… we willen niet dat er mensen op je vallen (Breng je paraplu dus mee die dag).

Tijdreiziger

Check ook: ‘TIJDREIZIGER’ DOET EEN BIJZONDERE ONTHULLING

Bron: Clint

Beeld: Pexels

You May Also Like