Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

‘Tijdreiziger uit 2236’ zegt dat ‘enorme komeet de VS zal gaan wegvagen’

vs komeet Tijdreiziger

Weer een dag, weer een ’tijdreiziger’ die beweert zelfs aan de horizon een ramp te hebben gezien. Hoewel de meesten van ons allemaal zouden spotten met het idee dat iemand jaren later kan voorspellen wat er gaat gebeuren, zijn sommige mensen ervan overtuigd dat ze de waarheid vertellen. Of dat beweren ze tenminste op sociale media.

@realtiktoktimetraveler ❗Upcoming events in your future❗#timetraveler #timetravel #time #traveler #fyp #fypシ #xyzbca #upcoming #galaxy #aliens #conspiracy ♬ original sound – Tik Toker

Over 10 jaar een enorme komeet

En nu waarschuwt iemand met de naam @realtiktoktimetraveler, die behoorlijk wat volgers op TikTok heeft gekregen dat over 10 jaar een enorme meteoor de aarde zal treffen en de VS zal vernietigen. Ze hebben zelden iets vrolijks te zeggen, nietwaar? In een bericht op hun account zei de ’tijdreiziger’: “Let op! Ik ben een real-time reiziger uit het jaar 2236 en ik ben op tijd gekomen om jullie te waarschuwen voor aankomende evenementen in de komende jaren!

2025

“In 2022 zal een wetenschapper een manier ontdekken om de megalodon terug te brengen door zijn DNA te gebruiken en in 2023 creëren ze een echte megalodon en verrassend genoeg gaat er niets mis. “In 2025 ontdekken wetenschappers tekenen van leven op twee verschillende planeten en het is bewezen dat ze geavanceerder zijn dan mensen. “Een meteoor zal in 2034 op de aarde neerkomen en half Amerika wegvagen.” De video, die tot een debat leidde, werd gepost met het onderschrift: “Wees klaar voor deze aankomende evenementen.” Het is niet verwonderlijk dat niet iedereen inging op hun beweringen, waarbij mensen verdeeld waren over de vraag of ze dachten dat ze absolute onzin praatten of niet.

Tijdreiziger

Is dit een grap?

“Vertel me alsjeblieft dat dit een grap is!!!” drong er bij een aan. Een ander vroeg: “Bro, welke kant van Amerika is veilig?” “Ik weet niet zeker of dit al is gevraagd, maar welke helft van Amerika is uitgeschakeld? Ik moet vooruit plannen alstublieft en ik was sowieso op zoek naar een andere omgeving”, zei een derde. Terwijl een ander zei: “Ik weet dat ik dit niet moet geloven, maar ik kan het niet helpen dat ik het wel doe.” Sommigen waren echter minder overtuigd. Een gebruiker wees de beweringen af ​​​​en zei: “Aye bruh, ik wil niet ’that guy’ zijn, maar ik ga bellen.”

Check ook: ‘Tijdreiziger’ waarschuwt: ‘Amsterdam in 2023 verwoest door komeet’ (sgxl.nl)

Bron: Unilad

Beeld: Pexels

You May Also Like