Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Tijdreiziger uit 2236 waarschuwt: dodelijke komeet zal Europa dit jaar treffen!

komeet 2022

Mocht je denken dat de afgelopen twee jaar slechte jaren voor de aarde waren, het ergste moet nog komen. Een zelfverklaarde tijdreiziger beweert dat er nog dit jaar een dodelijke komeet regen genaamd ‘The Draconids’ op de aarde zal afkomen die Europa zal treffen. Als je de TikTok-tijdreiziger de laatste tijd hebt gevolgd, weet je dat je deze voorspellingen met een flinke korrel zout moet nemen.

komeet 2022
Embedded from IndiaTV News

De tijdreiziger

In een recente video waarschuwde de TikToker uit het jaar 2236 voor een aantal aankomende evenementen waarop we moeten letten in 2022. De eerste tekst in de clip luidt alsvolg: “Veel mensen geloven me nog steeds niet. Ik ben een echte tijdreiziger uit het jaar 2236 en ik ben naar deze datum en tijd gekomen om je te waarschuwen voor de komende evenementen dit jaar.”

Voorspellingen

Ten eerste beweert hij dat mensen hun eerste echte buitenaardse contact zullen hebben met een soort in de ruimte genaamd ‘Azarx’, die volgens hem op 7 juli zal landen aan de ‘zuidkant van Alaska’. Vervolgens zal een hacker met de naam ‘Stak’ op 13 augustus ‘meer dan 36,7 miljoen TikTok accounts verwijderen vanwege hun sterke overtuigingen tegen sociale media’. Last but zeker not least schrijven ze: “Op 12 oktober zal er een dodelijke meteoor zijn genaamd ‘The Draconids’ die Europa zal treffen en veel slachtoffers zal maken.”

@realtiktoktimetraveler ⚠️Upcoming events in 2022⚠️#timetravel #timetraveler #time #travel #viral #fyp #fypシ #xyzbca #foryoupage #event #world #date #earth #creepy #creepyfacts #beware #soon #upcoming #aliens #dates #sun #space #ufo #hack #hackers #meteor #rock #fire #2022 #august #july #october ♬ Scary – Background Sounds

Reacties

Hoewel de jury niet zeker weet of een van deze zal uitkomen, is het veilig om te zeggen dat de online community niet overtuigd is. In een reactie op de clip, die op het moment van schrijven meer dan 110.000 keer is bekeken, zei een persoon: “Dus je kwam terug uit 2236 om op TikTok te gaan? Smh.” Anderen waren er snel bij om erop te wijzen dat een aantal eerdere voorspellingen van TikToker nog moeten uitkomen, waaronder deze persoon die zei: “Broe, je zei dat er in juni wezens in de Stille Oceaan zullen zijn, maar er is niets gebeurd.”

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok, India TV News