Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

‘Tijdreiziger’ deelt toekomstbeelden van wie het WK gaat winnen

Tijdreiziger

Een zelfverklaarde ’tijdreiziger’ heeft beelden gedeeld van drie weken in de toekomst, waarop te zien is wie het WK wint. Neem een kijkje en laat ons weten wat je denkt:

WK 2022

Nu het WK 2022 in volle gang is, stemmen voetbalfans over de hele wereld af en juichen ze hun land toe. Wat betreft wie de titel wint, het is op dit moment een gok – behalve één TikTok-gebruiker die denkt al te weten welk team het naar huis zal brengen. De toepasselijk genaamde World Cup Time Traveller is een van de vele TikTokers die beweren uit de toekomst te komen en door de tijd te kunnen springen.

Een aantal correcte voorspellingen

In tegenstelling tot hun tegenhangers lijkt deze echter een aantal correcte voorspellingen te hebben gedaan, waaronder de eindscore van Italië in de uitgestelde Euro-finale van vorig jaar.

Een ander fragment suggereert dat ze nauwkeurig de 4-0 overwinning van Engeland tegen Oekraïne in dezelfde competitie voorspelden.

Het is veilig om te zeggen dat zijn inzichten met scepsis zijn onthaald, waarbij sommigen zich afvragen of ze een aantal video’s met verschillende scores maken en deze privé houden totdat de daadwerkelijke resultaten bekend worden.

Maar als dit het geval is, kan de TikToker niet terugkomen op hun WK-voorspelling, aangezien ze deze ruim voor de finale hebben gepubliceerd.

Brazilië wint de titel

Hun clip suggereert dat Brazilië de titel wint en toont voetballers en fans uit het Zuid-Amerikaanse land die de massale overwinning vieren.

Naast de beelden schreven ze: “Brazilië heeft zojuist Frankrijk verslagen in de WK-finale van 2022.” Ik ben een tijdreiziger”, voegden ze eraan toe, terwijl ze hun volgers vertelden dat ze hen ‘helpen’ ‘net als vorig jaar’.

Of hun voorspelling uitkomt, valt nog te bezien, maar opnieuw is de TikTok-gemeenschap verdeeld.

@worldcuptimetraveller helping you out like last year #worldcup #wm #wc #wc2022 #qatar #qatar2022 #football #timetravel #timetraveler #brazil #france ♬ Back in Time x Hung Up – worldcup time traveller

Bron: Ladbible
Beeld: TikTok

You May Also Like