Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

‘Tijdreiziger’ beweert dat buitenaardse wezens vandaag de aarde zullen binnenvallen

Beeld: Pexels

Een trend van de afgelopen jaren is dat steeds meer mensen op het platform beweren uit de toekomst te komen en voorspellingen doen over wat er gaat komen. Het is ook zelden goed nieuws dat ze voorspellen, met alles van de komst van een enorme komeet of Aliens op weg naar Amsterdam. Nu heeft de laatste voorspelling een andere persoon gezien die beweert dat er een buitenaardse aanval op handen is.

Buitenaardse invasie

Sterker nog, volgens hen zullen er morgen indringers arriveren. De TikTok-gebruiker heet Eno Alaric en beweert uit het jaar 2671 te komen. Ze zijn druk bezig geweest met het plaatsen van clips die beweren de grimmige gebeurtenissen te kennen die zich in de toekomst zullen openbaren. Meer dan 350.000 mensen volgen het account en de meest alarmerende voorspelling betreft een buitenaardse invasie. De clip in kwestie is oorspronkelijk in oktober gepost, maar wordt steeds vaker bekeken naarmate de datum dichterbij komt.

Tijdreiziger

De wereld zal spoedig vergaan

Ja, ik ben een echte tijdreiziger, de wereld zal spoedig vergaan”, luidt het bijschrift van de video. “Een zeer vijandige buitenaardse soort komt de aarde terugnemen, we zullen niet winnen.” “Een andere alien, wiens wereld werd vernietigd door de vijanden, zal sommigen van ons redden. Ongeveer 8.000 mensen zullen naar een andere bewoonbare planeet worden gebracht”, voegde de video eraan toe.

Mensen gaan naar een ander planeet

De TikTok-gebruiker schreef ook: “Voor alle duidelijkheid, de aarde eindigt niet, dit is wanneer The Champion mensen naar de andere planeet brengt.” Van alle totale onzin op internet zijn wij op een vreemde manier gefascineerd door dit soort dingen- en te oordelen naar de commentaren zijn wij niet de enigen. Iemand schreef: “Deze donderdag? Ik laat mijn handrem repareren, zal de invasie zijn nadat ik heb betaald of ervoor. “Bewijs het. Vertel me wat de lottonummers deze week in de PowerBar zijn, ‘voegde een ander toe. Dus mensen, houd onze ogen open voor een hoop buitenaardse wezens die morgen buiten onze ramen opduiken.

Check ook: ‘Tijdreiziger’ doet een bijzondere onthulling

Bron: Indy100

Beeld: Pexels

You May Also Like