Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

The Umbrella Academy Seizoen 3 de nummer 1 op Netflix!

The Umbrella Academy seizoen 3 arriveerde op 22 juni op Netflix en is nu al een van de best beoordeelde Netflix-series! The Umbrella Academy seizoen 3 heeft nu al een 7,4 gescoord op Rotten Tomatoes en zelfs een 8,0 op IMDb. Kortom, het is nu als de best bekeken serie wereldwijd. Nou, dat beloofd wat!

The Umbrella Academy seizoen 3 op Netflix

The Umbrella Academy is een van de grootste superheldenseries van Netflix en is zeker een aanrader voor liefhebbers van fantasy en superhelden. Het nieuwe seizoen introduceert enkele nieuwe personages, waaronder Kazi David als Jayme, Jack Epstein als Alfonso, Justin Cornwell als Marcus, Britney Aldford als Fay en Sloan van Jeans Rodriguez.

Waar gaat seizoen 3 over?

Het nieuwe seizoen gaat verder waar we gebleven waren, hoewel we ons nu bewust zijn geworden van het feit dat het tijdreizen van de Umbrella Academy een Kugelblitz heeft geopend, die, in de woorden van Five (Aidan Gallagher), een “super kinky black hole” in de kelder van hun voormalige ouderlijk huis – dat nu natuurlijk van de Mussen is. We gaan geen spoilers delen, maar in The Umbrella Academy seizoen 3 is zeker het kijken waard!

Check hier welke films en series er verder nog bijkomen in juni!

Bron: Manners
Beeld: YouTube Netflix

You May Also Like