Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

The Simpsons hebben wéér een belangrijke gebeurtenis weten te voorspellen!

‘The Simpsons’: voorspelt elke keer met succes de toekomst. Van Super Bowl-winnaars tot het presidentschap van Trump, de langlopende animatieserie heeft een griezelig talent voor het voorspellen van gebeurtenissen.

‘Trump 2024’

De producer deelde een screenshot van een aflevering uit 2015 met een vliegende Homer Simpson en een bord met op de achtergrond de tekst ‘Trump 2024’.

Laten we beginnen met de meest verspreide voorspelling. De tweede keer dat The Simpsons een kijkje in de toekomst namen, is Lisa president van de Verenigde Staten geworden. Tijdens een kabinetsvergadering vermeldt ze terloops: “We hebben behoorlijk wat budgettaire krapte geërfd van president Trump.” Het was aanvankelijk een verwijzing naar Trump die probeerde zich kandidaat te stellen als kandidaat van de Hervormingspartij. Maar de woorden kregen veel meer geldigheid toen Trump in 2016 tot president werd gekozen. De week na de verkiezingen luidde de terugkerende grap op het bord zelfs: “Gelijk hebben is kl*te.” Recent werd het weer geldig toen Trump aankondigde dat hij zich opnieuw kandidaat stelde voor het presidentschap in een bod op 2024 – wat overigens het jaar is dat The Simpsons oorspronkelijk had voorspeld, zoals producer Al Jean op Twitter opmerkte.

Gedurende 33 jaar en meer dan 700 afleveringen heeft Fox’s The Simpsons, hoewel het de basis was van moderne komedie, veel momenten gehad die zich in het echte leven hebben gemanifesteerd. In een wereld waar waarheid vaak vreemder is dan fictie, konden dingen die schrijvers als grappen presenteerden, net als wijlen Poochie, buiten beeld worden gebracht en hun weg vinden naar een nieuwe dimensie.

Dus leun achterover en geniet ervan!

Bron: FHM
Beeld: YouTube & ‘The Simpsons’ COURTESY OF 20TH CENTURY FOX TELEVISION

You May Also Like