Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

‘The Lost City’ vanaf nu online te streamen

The Lost City

De romantische comedy ‘The Lost City’ met Channing Tatum en Sandra Bullock in de hoofdrollen is al enige tijd in de bioscopen te zien. Heb je hem gemist? Of kijk je liever naar films in je eigen (huis)kamer op je televisie of laptop? Geen probleem! Vanaf juni kan je deze film ook streamen.

Acteurs in ‘The Lost City’

‘The Lost City’ gaat over de schrijfster van romantische en historische boeken, die haar echtgenoot en mede-avonturier kwijt is geraakt en nog steeds in de rouw is. Zij wordt na een mislukte tour ontvoerd door Abigail Fairfax, die ervan verzekerd is dat de verloren stad, waarover ze in een van haar boeken heeft geschreven, echt is. Ze moet hem gedwongen helpen om de schat die zich in deze stad bevindt te vinden. Hierbij komt ‘haar’ covermodel om haar te redden uit de handen van de rijke Abigail Fairfax. Sandra Bullock, Channing Tatum, Brad Pitt en Daniel Radcliffe zijn onder andere in de film te zien. De film is geregisseerd door Aaron en Adam Nee.

‘The Lost City’ vanaf eind juni online te streamen via Pathé Thuis

Pathé Thuis heeft bekend gemaakt dat de romantische comedy vanaf 23 juni online te bekijken zal zijn. Ten eerste is het mogelijk om de film te kopen, waarna die blijvend in je bibliotheek zal blijven staan. Ongeveer 10 dagen later bestaat de mogelijkheid om de film wat goedkoper te huren. Je hebt dan een maand de gelegenheid om deze te bekijken. Hierna verdwijnt hij uit je bibliotheek.

Over de film

Schrijfster Loretta Sage (Sandra Bullock) leeft bescheiden en schrijft in haar romantische boeken over exotische. De hoofdpersoon van haar verhalen is door Alan (Channing Tatum), die heel goed is in het vertolken van zijn rol van “Dash”. Wanneer Loretta en Alan samen op promotietour gaan, ontvoerd een miljardair (Daniel Radcliffe) Loretta in de hoop dat ze hem gaat helpen om de oude schat te vinden uit de verloren stad die ze beschreven heeft in haar verhaal. Alan is hierbij haar redder. Tijdens dit avontuur werken ze samen om te overleven en de schat te vinden.

Heb je nog geen Pathé Thuis? Check het aanbod hier.

Check de trailer van The Lost City hier: