Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Terror Jaap terug op de buis in Expeditie Robinson?

Het is alweer heel wat jaartjes geleden dat Jaap Amesz in realityprogramma De Gouden Kooi schitterde. Vijftien, om precies te zijn. De Zuid-Hollander verdiende tijdens zijn verblijf in de luxe villa de bijnaam ‘Terror Jaap’, vanwege zijn radicale acties om andere bewoners gek te maken. Maar gaat hij nu meedoen met Expeditie Robinson?

Expeditie Robinson

Jaap ziet veel niet zitten, maar Expeditie Robinson lijkt hem wel leuk: “Ik ben voor heel veel tv-spelletjes gevraagd, maar heb overal nee tegen gezegd. Ik word daar niet gelukkig van.Wat me wel leuk zou lijken is Expeditie Robinson. Dat zou ik wel doen. Dan heb ik een doel. Ik zou dan de rest van de mensen uit laten hongeren. Ik kom daar het beste vanaf, want ik heb meer massa. Dat vind ik humor.”

Documentaire in aantocht? 

Over zijn huidige leven zal Jaap binnenkort wel het een en ander vertellen. ‘Dat komt bij mijn volgende initiatief. Wat dat is, houd ik nog voor me. Maar er komt iets aan.’ Een boek of documentaire? ‘Ik kondig het wel aan wanneer het zover is. Anders krijg ik weer allemaal vragen en haal ik mijn deadline niet. Er komen in mijn volgende initiatief dingen aan bod waar niemand weet van heeft gehad.’

Bron: Mediacourant
Beeld: Youtube

You May Also Like