Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Temptation-realityster hoofdverdachte van grootste methlab ooit in Nederland

grootste methlab ooit

Groot nieuws in het Hollandse realityster-leven: Gianni van der B. zou zijn gearresteerd door de politie. Hij zou hoofdverdachte zijn in een onderzoek naar het grootste crystal meth-lab in Nederweert, het grootste lab in Nederland tot nu toe.

Temptation Island

Je kunt Gianni misschien nog kennen van het programma Temptation Island 2020. Hij werd samen met zijn vriendin uit het programma gezet, omdat ze stiekem telefoons hadden meegenomen terwijl dat niet de bedoeling is. Inmiddels hebben de twee een zoontje. Gianni zit overigens ook niet stil, want onlangs is hij door de politie gearresteerd, omdat hij de hoofdverdachte is in een grote drugszaak. Het gaat om het grootste crystal meth-lab die ons land tot nu toe gekend heeft.

Grootste drugslab ooit

In juli 2021 is het lab ontdekt door de politie, maar afgelopen 8 maart zijn pas drie mannen aangehouden voor hun betrokkenheid. De politie organiseerde invallen in woningen en bedrijfspanden van hoofdverdachten van twee mannen, waaronder Gianni. Op het moment van de inval waren de twee op vakantie in Dubai. Zij hebben zich na hun vakantie gemeld bij de politie.

Voorarrest

Alle verdachten zitten op dit moment nog in voorarrest. De politie kwam hen op het spoor door een undercoveractie van de politie. De vriendin van Gianni wordt niet verdacht.

Bron: 1Limburg
Beeld: RTL

You May Also Like