Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Temptation-Pommeline viert nieuwjaar in veel te klein lingeriesetje

pommeline

Pommeline Tillière kun je kennen van haar twee deelnames aan ‘guilty pleasure’-programma Temptation Island én de pikante foto’s die ze met enige regelmatig op haar Insta-pagina post. Ook speciaal voor oudjaarsavond had Pommelientje een heel klein lingeriesetje aangetrokken.

Uit de kleren

Net als vele anderen gebruikte Pommeline haar deelname aan een realityserie als springplank naar bekendheid in Nederland en België, en kan ze nu een goed belegde boterham verdienen door als influencer af en toe wat fotootjes op Instagram te knallen. Daarbij wil het voor het scoren van likes en het aantrekken van nieuwe volgers nog wel eens helpen, wanneer je af en toe je kleren uittrekt, zo bewees ook Katja Schuurman onlangs nog.

Inspirerende tekst

Speciaal voor oudjaarsavond postte Pommeline dan ook een foto in een piepklein lingeriesetje, uiteraard voorzien van een inspirerende tekst: “𝚃𝚘𝚖𝚘𝚛𝚛𝚘𝚠 𝚒𝚜 𝚝𝚑𝚎 𝚏𝚒𝚛𝚜𝚝 𝚋𝚕𝚊𝚗𝚔 𝚙𝚊𝚐𝚎 𝚘𝚏 𝚊 𝟹𝟼𝟻-𝚙𝚊𝚐𝚎 𝚋𝚘𝚘𝚔. 𝚆𝚛𝚒𝚝𝚎 𝚊 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚘𝚗𝚎.” | 𝙷𝚊𝚙𝚙𝚢 𝙽𝚎𝚠 𝚈𝚎𝚊𝚛 ✩

Check de lingerie-foto en meer van Pommeline hier:

Plastische ingrepen

Na haar deelname aan ‘Temptation’ in 2017, groeide ze uit tot een van de meest bekende deelnemers in het programma ooit.  In 2019 keerde ze terug in de ‘VIPS’-editie van het programma, deze keer als koppel met haar toenmalige vriend Fabrizio, die op zijn beurt een jaar eerder weer als verleider te zien was geweest. Fabrizio was eigenaar van een tattoo-shop, dus zagen we Pommeline steeds meer onder de tatoeages komen te zitten. Bovendien maakt ze er geen geheim van een flink aantal plastische ingrepen te hebben laten doen. Zo liet ze haar billen en borsten vergroten en onderging ze een neuscorrectie.

Check ook: Pommeline Tillière totaal onherkenbaar op oude jeugdfoto! – SGXL.NL

Bron en beeld: Instagram Pommeline Tillière

You May Also Like