Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Deze ‘Temptation Island’-deelneemster uit 2018 duikt op in nieuw seizoen van ‘EOTB’

temptation island eotb

Elk jaar start ‘kwaliteitsserie’ Ex On The Beach weer met 8 single originals waaronder Dylan van der Wal. Een van zijn exen kennen we van Temptation Island, zal zij ook te zien zijn in het nieuwe seizoen? Dylan is namelijk de ex van Megan Desaever, die in 2018 met toenmalige vriend Kevin Malengier meedeed aan Temptation Island. 

Megan Desaever van Temptation Island

In 2018 deed Megan Desaever samen met haar vriend mee aan Temptation Island. In het programma werd haar relatie op de proef gesteld en helaas overleefde deze het niet. De twee begonnen vol moed met het avontuur, maar al snel liep het helemaal uit de klauwen. Kevin viel namelijk voor de charmes van Chloë in de mannenvilla, waarna Megan het bed deelde met Joshua.

EOTB met Dylan

Dylan van der Wal doet nu mee aan het MTV-programma Ex On The Beach Double Dutch All Stars. Er is een grote kans dat dit de ook komst van een bekende Temptation Island-ster betekent. Dylan is namelijk de ex van Megan Desaever. In de periode dat Dylan een relatie had met Megan kwamen we weinig over hem te weten, maar het nieuwe seizoen van EOTB zal hier verandering in brengen. En natuurlijk komt Megan hem verrassen!? Dat wordt nog eens wat, want wie zal haar volgen? Joshua of Kevin?

Bron: Lovereality
Beeld: Instagram Megan & Dylan

You May Also Like