Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Temptation Island-Mitch zorgt voor verbazing met bizarre uitspraak: ‘Wat een leegheid!’

mitch temptation island

Mensen die minstens een seizoen van Temptation Island hebben gevolgd, kunnen rustig concluderen dat de deelnemers in ieder geval niet op hun intelligentie worden geselecteerd, maar sommigen spannen de kroon. Zo ook deelnemers Mitch, die in het nieuwe seizoen van de ‘ultieme relatietest’ te zien is.

Ongelooflijke karakterontwikkeling

In het programma Beste Kijkers, met Ruben Nicolai, Tijl Beckand en Jeroen Van Koningsbrugge, komt een fragment voorbij waarbij men onder de indruk is van de ‘persoonlijke groei’ die Mitchtijdens zijn deelname aan Temptation Island heeft doorgemaakt. Ruben zegt: “Temptation Island staat bekend om mannelijke horken, maar gelukkig heeft kandidaat Mitch een ongelooflijke karakterontwikkeling doorgemaakt. Hij is veranderd in een begripvolle en liefdevolle partner.”

Warm vanbinnen…

In het fragment zien we vervolgers een verleidster aan Mitch vragen: “Heb je na alles wat je hebt meegemaakt het gevoel dat je Iris anders gaat behandelen in Nederland?” Mitch, die voorheen weinig begrip toonde voor wat Iris allemaal voor hem deed, is compleet veranderd: “Ja, ik heb er even over nagedacht. Voorheen riep ik vanaf beneden naar boven: ‘Wat eten we?’ voordat ik überhaupt boven was. Nu doe ik mijn schoenen uit, loop naar boven, omhels haar en kijk gewoon wat ze aan het koken is!” Daar wordt je toch helemaal warm van vanbinnen…?

Check het fragment met de bizarre uitspraak van Mitch in Temptation Island hier:

Check ook:
Dit zijn de nieuwe mannelijke verleiders van Temptation Island 2023 – SGXL.NL

Dit zijn de nieuwe verleidsters van Temptation Island 2023 – SGXL.NL

Bron: Instagram RTL

Beeld: Temptation Island

You May Also Like