Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Te koop op Funda: absolute droomvilla in Goes naast 18 holes-golfbaan

Vandaag is het weer tijd om een kijkje te nemen op Funda. Ben je je huidige leefomstandigheden al zat?  Dan is dit je bevestiging dat je naar een andere woning moeten zoeken en om je te helpen hebben we dit (land)huis voor je gevonden! Inclusief een zwembad en is gelegen aan de prachtige 18 holes golfbaan.

Het huis

Ja, je leest het goed, vooral voor de golfliefhebbers is, de woning  gelegen aan de prachtige 18 holes golfbaan een pluspunt. Daarnaast bestaat het prachtig huis uit een bar in, royale garage, tuin en een verwarmd zwembad ligt het op een van de mooiste plekken van de prachtige woonwijk ‘Het Goese Meer’ echt relaxend. Verder is het landhuis gelegen op een ruim perceel eigen grond van 1722 vierkante meter. Op de begane grond vind je een woonkeuken, een schitterende tuinkamer/televisiekamer met een XL-gashaard. Op de etage vind je een fantastische master bedroom (inclusief open badkamer!). Het is zeker vermeldenswaard dat  de badkamer een groot ligbad én een sauna heeft! Het landhuis heeft ook een riant kantoor, drie slaapkamers en twee extra ruime badkamers. Dit is pas luxe!

droomvilla in Goes
droomvilla in Goes

Wonen in Goes

De gemeente Goes heeft een centrale ligging in Zeeland wat het grote voordeel heeft dat je hier goed bereikbaar bent. Wanneer je hier woont of werkt, ben je in een mum van tijd op de weg! Via de snelweg A58 bent je in een mum van tijd in Rotterdam, Bergen-op-Zoom of Antwerpen. Ideaal wanneer je (nog) buiten Zeeland werkt, maar ook wanneer je zaken doet in de gemeente Goes. De stad Goes is dé modestad van Zeeland. Redenen genoeg om in de gemeente Goes te komen werken en wonen.

Geïnteresseerd? Goedkoop is de woning niet, de vraagprijs staat namelijk op 2 miljoen euro. Maar dan heb je wel wat. Check het huis hier op Funda.

droomvilla in Goes

Bron & beeld: Funda

You May Also Like