Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Te koop: ‘Max Verstappen’-Volkswagen Transporter

max verstappen transporter

Max Verstappen, Red Bull & Volkswagen Transporter goeie combi toch? Dat dachten wij nou ook! Er bestaat er géén bedrijfswagen zoals deze. De ‘Max Verstappen’-bedrijfswagen is namelijk niet alleen snel onder de motorkap, maar ziet er ook nog een super uniek en tof uit. Hij kan NU van jou zijn, het busje staat namelijk te koop op Marktplaats.

Officiële Max Verstappen – Transporter

Wie wil er nou niet als Max Verstappen rijden in een Volkswagen Transporter? De Volkswagen Transporter is namelijk de absolute favoriet onder de werkbussen. De wagen is lekker ruim, maar niet te groot. De Volkswagen Transporter is, net als onze Max, een fenomeen. Voor fans van beide staat er nu een perfecte Transporter te koop. De Transporter is namelijk voorzien van allerlei stickers van bedrijven die Red Bull sponsoren. Het is voor de gemiddelde fan vrij extreem en dat is blijkbaar wat de vrouw van de vorige eigenaar ook dacht. De Max Verstappen-Transporter moet namelijk de deur uit.

Wat kost dit geintje eigenlijk

Begrijpelijk als jij helemaal verkocht bent door deze unieke wagen. De Verstappen-Transporter staat nu te koop op Marktplaats voor 16.950 euro of lease (€226 pm). Een goede deal voor een bedrijfswagen met 135.566 op de teller. Daarnaast beschikt de motor over 180 pk. De topsnelheid is 191 km/u. Oh ja, en natuurlijk is hij voorzien van Range Rover Sport ‘Stormer’-velgen.

Geïnteresseerd? Koop de Max Verstappen – Transporter hier!

volkswagen transporter max verstappen

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like