Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Te koop: eigen privé-eiland voor ongeveer 5 ton op de Loosdrechtse Plassen

eiland

Een eigenaar zijn van een eiland klinkt iets voor stinkend rijke poeperds, maar niets is minder waar. Ook jíj kan eigenaar van een eiland zijn. Misschien niet een tropisch eiland op ongeveer 12 uur vliegen van Nederland, maar gewoon in Nederland zelf, namelijk op de Loosdrechtse plassen. Scheelt een hoop reistijd!

Eigen eiland

Een privé-eiland in Nederland…? We hebben het dan niet over één van de Waddeneilanden, maar we praten over een stukje eiland op de Loosdrechtse Plassen tussen Amsterdam en Utrecht in. Op het eiland staat een huis en er is een optie om vier bootjes aan te leggen. Vanaf jachthaven Piet Hein ben je er met 5 minuten varen op het eiland. Heb je zelf nog geen boot? Dan kun je een motorjachtje van het merk Cantia 28 Cabin Cruiser bij de vraagprijs kopen.

Kosten

De vraagprijs voor het eiland is ‘maar’ 549.000 euro, maar mocht je het bootje ook over willen nemen, dan komt hier nog een bedrag van 98.000 euro bij. Het perceel bestaat uiteraard uit water en land en heeft een oppervlakte van 2.250 m2. Ongeveer 970 vierkante meter is land (inclusief de steigers). Op het eilandgedeelte heb je een woonruimte van 30 vierkante meter. Ook bevat het huis warm- en koud stromend water, elektriciteit en zelfs een telefoonkabel. Ook Wi-Fi kennen ze op dit eiland, maar misschien heb je dat niet eens nodig met alle leuke dingen die je op jouw eiland kan doen! Op de site van Funda kun je meer informatie lezen.

Check je toekomstige privé-eiland op de Loosdrechtse Plassen hier:

Check ook: Dit goedkope en afgelegen boshuisje in Drenthe is de droom van een introvert (sgxl.nl)

Bron & beeld: Funda

You May Also Like