Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

‘Te eng’ getatoeëerde leerkracht krijgt verbod om les te geven aan kleuters

getatoeëerde leerkracht

Tegenwoordig lijkt het bijzonderder wanneer mensen geen tatoeage meer hebben, dan wel. Sommige hebben daarbij een groot deel van hun lichaam onder de inkt zitten. Maar wat zou je vinden van een leerkracht op een basisschool die zijn hele lichaam ondergetatoeëerd heeft?

getatoeëerde leerkracht

De leerkracht

De naam van deze leerkracht is Sylvain Helaine en hij heeft zijn volledige lichaam getatoeëerd. Hij heeft zelfs zijn ogen laten inkleuren. Maar het is echter een gevaarlijke procedure die heel wat gevolgen met zich meebrengt. Op Instagram heeft hij momenteel 90.000 volgers.

Nachtmerries

De meeste van zijn fans kennen hem als ‘Freaky Hoody’, maar in zijn dagelijks leven geeft hij les aan kleuters. Of beter gezegd: GAF hij les. Een ouder van één van de kleuters heeft een klacht ingediend tegen de getatoeëerde leerkracht nadat zijn kind nachtmerries kreeg door meester Sylvain’s looks. Sylvain mocht na de klacht alleen kinderen van 6 jaar of ouder les geven. Dit heeft voor heel wat discussie gezorgd op het internet. Sommige mensen geven aan dat het verbod helemaal terecht is, maar weer andere die aangeven dat hij aan elk kind les moet kunnen geven.

Hij is helemaal niet gelukkig met het verbod, maar heeft jammer genoeg geen ander keus: “Kinderen die mij zien, leren net veel toleranter te zijn naar iedereen als ze opgroeien. Wanneer ze volwassen zijn, zullen minder snel racistisch of homofoob zijn en ze zullen niet naar gehandicapten kijken alsof ze uit een circus komen.”

Bron: Clint.be

Beeld: Instagram freaky hoody

You May Also Like