Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Tatoeageverslaafde moeder kan geen baan vinden: ‘Drie nieuwe tattoos per week’

Beeld: Instagram/Facebook Melissa Sloan

Terwijl sommige mensen niets met tatoeages te maken willen hebben zijn er anderen zoals deze moeder, Melissa Sloan (45) die verslaafd zijn en met verslaafd bedoelen we dat ze er elke week maar liefst drie nieuwe tattoos bij zet. Ze draagt zelfs een inktpistool bij zich. Ze wordt daarom dan ook met de nek aangekeken door anderen.

Verslaafd aan tattoos

Als je weet waar je huis lekt, doe je er toch alles om het te regelen, toch!? Maar niet Mellisa, want hoewel ze weet dat ze vanwege haar uiterlijk geen baan kan vinden gaat ze gerust door met het plaatsen van tatoeages. De moeder van twee uit Wales liet vertellen dat haar tattoos door haar vriend worden aangebracht: “Mijn vriend zet ze, hij doet mijn ‘gevangenis tatoeages’”. Verder geeft de moeder ook toe dat ze verslaafd is aan tattoos, zo vertelde ze aan The Daily Star: “Ik neem drie tatoeages per week. Het is alsof je verslaafd raakt aan een sigaret of een drankje. Ik kan het nu niet stoppen, het is verslavend, in ieder geval voor mij.”

Geen baan

Met zoveel tatoeages zagen we keer op keer dat een baan vinden moeilijker word en dat is ook het geval bij Mellisa: “Ik kan geen baan krijgen. Ze willen me niet. Ik heb gesolliciteerd voor het schoonmaken van toiletten waar ik woon en ze nemen met niet aan vanwege mijn tatoeages,” eerder had ze al een baan, waarbij ze toiletten schoonmaakte, maar ook dat duurde niet zo lang.

Bron: Ongelooflijk

Beeld: Instagram/Facebook Melissa Sloan

You May Also Like