Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

‘Talentvolle timmervrouw’ gaat hartstikke viraal op TikTok

timmervrouw

Als we het over timmeren hebben, is het eerste dat in je opkomt een timmerman. Dit komt doordat er weinig vrouwen timmeren, maar dat wil niet zeggen dat ze er niet zijn, want op TikTok kwamen we deze bijzonder getalenteerde timmervrouw tegen. Wat is ze goed hè..?!

Viraal op TikTok

 De ’thatwoodbabe’, zoals ze op TikTok wordt genoemd, is de afgelopen weken viraal gegaan op TikTok. Naast haar talent voor timmeren, bevat ze ook volledig de looks waardoor je met plezier naar haar kijkt terwijl ze haar werk doet, om nog maar te zwijgen van haar ’timmerwerkkleding’, laten we het zo zeggen: we snappen heel goed waarom iedereen opeens wil haar hulp inroepen bij renovatie- en timmerwerk.

Andere talenten

Momenteel heeft ze duizenden verzoekjes. Wat haar uurtarief is weten we niet precies, maar gezien haar populariteit kan ze zonder enige twijfel heel goed rekenen. Maar timmeren is niet haar enige ‘talent’ ze heeft ook andere talenten. Dat bewijst ze ons met haar OnlyFans-account, waar enkele ‘kaakvallende’ content van haar te zien is.

Bron: Clint

Beeld: Instagram Thatwoodbabe

You May Also Like