Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Sylvie Meis verbaast volgers met nieuwe look: ‘Lijkt wel Kim Kardashian’

sylvie meis

Sylvie Meis heeft haar volgers compleet verrast met een gloednieuwe en onverwachte transformatie. Haar outfit, kapsel en make-up zijn zo opvallend dat haar volgers denken dat ze een verloren tweelingzus van een beroemdheid is. Je raadt het al: “Ze lijkt wel Kim Kardashian!”

Sylvie Meis

Sylvie staat erom bekend haar volgers regelmatig te verbazen met nieuwe looks, maar deze keer lijkt ze meer op een andere celebrity dan op zichzelf. Haar weelderige lokken zijn platinablond geverfd en ze heeft een dikke laag make-up op haar gezicht aangebracht. Bovendien draagt ze een outfit die we maar zelden bij Sylvie zien.

Transformatie

Op Instagram kan Sylvie rekenen op een stortvloed aan complimenten. Onder haar foto reageert iemand enthousiast: “Je ziet er geweldig uit!” Een andere volger is ervan overtuigd dat Sylvie als twee druppels water op Kim Kardashian lijkt: “Doet me echt denken aan Kim Kardashian!” Maar Sylvie heeft ook veel weg van een ander lid van de befaamde Kardashian-clan. Een volger verwarde haar zelfs eventjes met Khloe Kardashian toen hij haar foto zag.

Check ook: DEZE GADGET VOOR JE TELEFOON IS RETEHANDIG VOOR IN DE ZOMER

Bron: Ditjes en Datjes
Beeld: Instagram Sylvie Meis

You May Also Like