Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Sylvie Meis slaat steenrijke Bahreinse sjeik aan de haak’

Sylvie Meis multimiljonair
Beeld: Instagram

Sylvie Meis is nog maar kort geleden gescheiden van haar ex-man Niclas en is nu slechts twee maanden single. Het lijkt er echter op dat de presentatrice niet stil heeft gezeten, gezien haar recente Instagram-post waarin ze pronkt met een cadeau dat ze heeft gekregen van haar nieuwe vlam.

Meest bekende huwelijk

Sylvie heeft door de jaren heen aardig wat mannen aan haar zijde gehad. Haar meest bekende huwelijk was dat met voetballer Rafaël van der Vaart, dat na acht jaar eindigde in verschillende dramatische gebeurtenissen. Zo zou Sylvie zijn vreemdgegaan met een KLM-piloot, waar Rafaël achter kwam door het lezen van haar e-mails. Maar ook Rafaël was niet zonder zonde: toen hij ontdekte wat er was gebeurd, deelde hij een klap uit aan Sylvie in het bijzijn van hun gasten. Achteraf beweerde hij spijt te hebben van zijn acties. “It was very foolish of me. I’m an idiot. I’m very sorry. It should never have happened”, vertelde hij toen aan de Duitse krant Bild.

Meer relaties

Na haar scheiding van Rafaël volgden nog meer relaties, waaronder een korte verloving met Charbel Aouad en haar recente eenjarige huwelijk met Niclas Castello. Maar dit zijn niet de enige mannen waarmee Sylvie een relatie heeft gehad. Het valt op dat haar ex-partners stuk voor stuk een flink gevulde bankrekening hebben. Sylvie beweert echter dat ze haar eigen geld verdient en altijd financieel onafhankelijk is geweest. ‘Ik heb altijd mijn eigen geld verdiend, en veel ook. Mijn moeder heeft me altijd meegegeven dat het belangrijk is om zelfstandig in het leven te staan’, zegt ze.

Nieuwe vlam

Toch verschijnt er slechts twee maanden na haar laatste scheiding, alweer een Instagram-story waarin ze ene ‘Abdulla’ bedankt voor een nieuw cadeau. Het gaat hierbij om Abdulla Al Khalifa, een man uit Bahrein die uit een Koninklijke familie komt en Sylvie een paar laarzen ter waarde van ongeveer €1700,- cadeau heeft gedaan. Hoewel er niet veel bekend is over Abdulla, lijkt het erop dat Sylvie weer een goede keuze heeft gemaakt.

Sylvie Meis

Check ook: Niclas Castello vervangt Sylvie Meis alweer voor jonger exemplaar

Bron & Beeld: loesoe.nl

You May Also Like