Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Sylvana IJsselmuiden laat zich van haar minst preutse kant zien tijdens boottochtje

Sylvana IJsselmuiden boottochtje

We konden vorig jaar al lang van Sylvana IJsselmuiden in bikini genieten tijdens Expeditie Robinson, maar gelukkig trekt ze de lijn door nu het goede weer in Nederland is gearriveerd. Sylvana is bloedmooi en dat laat ze met een lekker zomerse foto wederom zien!

Sylvana IJsselmuiden

Wie kent Sylvana tegenwoordig niet? Op elke plek is ze te vinden: Dumpert, Expeditie Robinson en haar optredens bij de Autobahn F1 shows. Met ruim 363 duizend volgers op social media is ze ook zeker een influencer te noemen. De blondine lijkt alles mee te hebben en we zijn nog op zoek naar wat flaws. Ze moeten er ergens zijn, maar waar? Daar hebben we geen idee van en daar willen we ons nu ook nog niet druk om maken.

Zomer

Nu de zomer is aangebroken, kunnen we ook weer wat zomerse kiekjes van onze Syl verwachten. Ze luidde ‘m van de week gelukkig alweer in toen ze op en bij het water in Sneek was. Ze zet er ook nog een leuke fun fact bij: wist je namelijk dat Sylvana vroeger als bijbaantje kapitein op een pont was? Van alle markten thuis dus.

Bron & beeld: Instagram Sylvana IJsselmuiden