Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Super Nintendo World opent in 2023 de deuren

Super Nintendo World

De opening voor de langverwachte uitbreiding van Universal Studios Hollywood is officieel bevestigd op Mario Day a.k.a MAR10! Universal Studios Hollywood heeft de eerste Super Nintendo World-winkel geopend in een gedeelte van het park, tijdens Feature Presentation en ‘World’ zal in 2023 de deuren openen.

Super Nintendo World

Wanneer gaat Super Nintendo World officieel open

Universal Studios Holiday heeft nu de opening aangekondigd van zijn eigen Super Nintendo World-uitbreiding in 2023. Wanneer zal dat zijn in 2023? Tot nu toe heeft het bedrijf de lippen stijf op elkaar gehouden. De bereidheid van het park om zich voor een jaar te committeren is echter het eerste teken dat de voortgang zijn voltooiing nadert!

In 2016 werd Super Nintendo World onthuld en de bouw begon in 2018. Het zal zich concentreren op de belangrijkste personages en functies die generaties Nintendo-gameliefhebbers de afgelopen vier decennia hebben geboeid. In 1983 werd het arcadespel Mario Bros. uitgebracht.

Het themapark Universal Studios geeft in dit stadium misschien niet al te veel weg, behalve dat de Super Nintendo World zelf ZAL openen. Super Nintendo World is ’s werelds eerste land met een Nintendo-thema, gelegen in Osaka, de Japanse Universal Studios. Dit gloednieuwe themapark, dat voor het eerst zijn deuren opende in maart 2021, is de droom van een Nintendo-fan die uitkomt!

Super Mario Bros-spel

Als je er ooit van gedroomd hebt om in een groene kettingpijp te springen uit een Super Mario Bros-spel of achter het stuur van een Mario Kart te kruipen, dan is je dag EINDELIJK aangebroken!

Super Nintendo World is enorm populair en het is vereist om een ​​gratis toegangsticket of een betaalde Express Pass te krijgen om het te bezoeken. Met een Express Pass heb je gegarandeerd toegang tot het park en kortere rijen bij de attracties! Naast een toegangsticket met tijdslimiet voor Super Nintendo World, heb je een dagkaart (of jaarkaart) nodig om Universal Studios Japan binnen te komen.

Nintendo en Universal lanceerden hun creatieve relatie in mei 2015, met plannen om het jaar daarop een uniek Nintendo-themagebied te bouwen in Universal Studios Japan en beide Amerikaanse faciliteiten. In juni 2017 begon het werk aan de Universal Studios Japan-regio.

We kunnen niet wachten tot de Universal Hollywood-versie van het Nintendo-park opengaat en we zullen je zeker op de hoogte houden van de exacte datum. Let op, het zal niet lang meer duren…

Bron: Social Junkie
Beeld: Youtube ABC7