Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Stortvloed aan Marvel-films in 2023: meer superheldenfilms dan ooit

marvel 2023

Het jaar 2023 wordt voor de Marvel fans een fantastisch jaar. Marvel zal samen met Disney enorm veel releases hebben van een aantal films. Zij moesten in 2020 en 2021 hun filmreleases en producten remmen vanwege de Covid Pandemie die er heerste in de wereld.

Marvel-films

Vanwege de Covid Pandemie was het voor heel veel studio’s moeilijk om te werken aan de productie van hun films. De films die al in de maak waren konden ook niet release worden, omdat al de bioscopen op slot waren. Ook Marvel en Disney horen bij deze groep van studio’s. Maar zij zullen in vanaf het jaar 2023 weer helemaal los gaan met de releases van films. De Producties zijn nu weer in volle gang, omdat de Covid gevallen minder worden en ook de bioscopen hebben hun deuren weer geopend. Behalve dat de film Dr. Strange into the Multiverse of Madness in première gaat, zullen wij 8 juli ook genieten van de film van Thor: Love and Thunder. Verder is er voor dit jaar ook gepland om de film Black Panther: Wakanda Forever (11 november) en de eerste aflevering van Ms. Marvel (8 juni) op Disney+ te releasen.

Samenwerking

Marvel heeft al eerder een samenwerking gedaan met Disney voor Spider-Man en dit heeft ook iets goed voor Sony opgeleverd. Zij zijn namelijk druk bezig met een aantal films zoals Venom 3, Kraven the Hunter, Madame Web en ook nog Spider-Man 4. We kunnen best wel zeggen dat er de komende jaren een aantal fantastische films zullen worden uitgebracht.

Bron: Manners

Beeld: YouTube Marvel entertainment

You May Also Like