Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Stel met 60 cm lengteverschil krijgt ‘de hele tijd’ ongemakkelijke vragen over hoe het in bed is

Een stel met een hoogteverschil van 60 cm zegt dat hun relatie werkt omdat “tegenpolen elkaar aantrekken”, maar geeft toe dat ze “de hele tijd” worden gevraagd of ze problemen hebben in bed.

Brooke Dostillio, 25, en haar vriend, Dylan Painter, 24, kwamen in januari 2020 bij elkaar en zeggen dat ze vaak worden aangesproken door mensen op straat die hun verschil in lengte niet kunnen geloven. Brooke, een student uit Delaware in de VS, is slechts 1,5 meter lang, terwijl Dylan met 2,08 meter aanzienlijk meer dan met kop en schouders boven haar uitsteekt.

“We zijn behoorlijk gewend aan ons hoogteverschil”, zegt Brooke. “Ik ben zo klein dat iedereen lang is voor mij, en Dylan is zo lang dat iedereen klein is voor hem, dus het maakt ons niet echt uit.

Hoe werkt ‘het’ ?

‘Het is meer een schok voor andere mensen als ze ons zien. Ze geven meestal commentaar op ons lengteverschil en zeggen meestal dingen tegen Dylan omdat hij ongewoon lang is. Ze vervolgde: “Mensen online vragen altijd hoe ‘het’ werkt en of ons lengteverschil onze intimiteit verandert – wat niet zo is. “Maar we vinden het gewoon grappig; we wisten dat als we onze relatie zouden publiceren, mensen die opmerkingen zouden maken.”

Bron en beeld: Clint.be

You May Also Like