Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Stel gebruikt alcoholmeter om te controleren of all-inclusive resorts drankjes verdunnen

Als je deze zomer een voordelige all-inclusive vakantie hebt geboekt, maar maak je je zorgen over de kwaliteit van het eten en drinken? Maak dan kennis met de Cheap Holiday Expert, ook bekend als Chelsea Dickenson, die je met haar TikTok ‘wetenschappelijk’ experiment misschien wel zal verrassen! Ontdek wat ze heeft ontdekt en deel je gedachten!

‘Goedkoop all-inclusive hotel’ onderzoeken

De voorstander van voordelige reizen is opgewonden omdat ze haar 88,7K volgers op TikTok een koopje wil bezorgen, maar niet ten koste van hun vakantieplezier. Want niemand wil dat hun mojito een no-jito wordt. Dus besloten zij en haar partner James hun vertrouwde ‘alcoholmeter’ – die we in de opmerkingen betrouwbaar hebben vernomen als een ‘refractometer’ – te gebruiken om de kwaliteit van de wodka in een ‘betaalbaar all-inclusive hotel’ te onderzoeken.

Niet verwaterd

Met behulp van een pipet druppelen ze een deel van de heldere vloeistof op de refractometer en sluiten de vlag waarop staat dat deze ‘37,5%’ moet meten. Ze doen het experiment twee keer en beide resultaten komen uit op een iets lagere ABV van 33%. Dus zijn we allemaal verleid tot het drinken van verdunde cocktails rond het zwembad? Waarschijnlijk niet. “Waarom kan het een paar procent afwijken?” Vraagt Chelsea de ​​’wetenschapper’ James. Maar zijn antwoord zal je misschien verbazen: “Temperatuur kan de nauwkeurigheid hiervan variëren.” Dus wat betekent dat? “Dat betekent dat ik niet denk dat ze ze verwateren”, concludeert James.

Check ook: KOPPEL MET 19 JAAR LEEFTIJDSVERSCHIL MIKPUNT VAN KRITIEK: ‘IS DAT JE VADER?’]

Bron & beeld: Ladbible

You May Also Like