Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Starbucks medewerkers maken hilarische grappen over plaatsen van ‘uitverkochte’ items in de app

Een TikTokker die bij Starbucks werkt, maakte grapjes over de reacties van klanten op items die niet beschikbaar zijn in de app, maar wel in de winkel. Hij maakte een video van deze reacties en plaatste deze op TikTok.

De video

In de video neemt TikToker @lanakassihhh zichzelf op met een collega terwijl de tekst-overlay zegt: “Als een klant ons vraagt ​​waarom dingen zijn uitgeschakeld in de app als we ze in de winkel hebben.” Het bijschrift voegt verder toe: “Zoals [ik weet het niet] vraag de openers …” Wanneer een item niet beschikbaar is in de app, wordt het gemarkeerd als ‘uitverkocht in deze winkel’. De video werd meer dan 100.000 keer bekeken in de vijf dagen dat hij op het platform stond. Terwijl de video van de werknemer velen in de war bracht, resoneerden mede-schijnbare Starbucks barista’s met de TikTok en spraken ze hun waardering uit voor de grap.

@lanakassihhh

like idk ask the openers…

♬ Wadiyatalkinabeet – PDiddy

Reacties op de video

“Dit was echt grappig”, merkte iemand op. Een andere gebruiker vroeg om meer uitleg. “Wacht, maar waarom is dit?” vroegen ze zich af. Een schijnbare barista legde het uit aan de gebruiker. “Soms markeren we ze als onbeschikbaar wanneer ze bijna leeg zijn, omdat mobiele telefoons kunnen zien wat we in voorraad hebben”, zei iemand, waarop @lanakassihhh antwoordde: “Precies.”

“We doen het om de voorraad bij te houden, omdat we het handmatig doen, iemand bestelt bijvoorbeeld drie maal citroenbrood en we hebben er nog maar één over, het is hetzelfde met melk”, probeerde een ander uit te leggen. Dit lijkt een gangbare praktijk te zijn in drukke koffieketens, aangezien een medewerker van Dunkin onlangs viraal ging omdat ze toegaf de mobiele bestel automaat van haar locatie in een TikTok te hebben uitgeschakeld.

Bron: Dailydot

Beeld: TikTok lanakassihhh

You May Also Like