Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Sony komt met goed nieuws over Bad Boys 4

Bad Boys 4

Sony heeft bevestigd dat Bad Boys 4 nog steeds in de maak is, ondanks de controverse over de Will Smith Oscar-klap. De voorzitter van het bedrijf, Tom Rothman, heeft geruchten uit de wereld geholpen dat de productie de aankomende film zal stopzetten na het ‘ongelukkige’ incident met zijn leidende ster.

De geruchten

Rothman onthulde aan Deadline dat de gesprekken over het beëindigen van het project ‘onnauwkeurig’ waren. Hij zei: “Die film is in ontwikkeling geweest en is dat nog steeds. Er waren geen remmen om te pompen omdat de auto niet bewoog. “Dat was heel ongelukkig wat er gebeurde, en ik denk niet dat het echt mijn plaats is om commentaar te geven, behalve om te zeggen dat ik Will Smith al vele jaren ken en dat ik hem ken als een goed persoon. “Dat was een voorbeeld van een heel goed persoon die een heel slecht moment had, voor de ogen van de wereld. Ik geloof dat zijn verontschuldiging en spijt oprecht zijn, en ik geloof in vergeving en verlossing.”

Bad Boys 4

Zijn opmerkingen komen slechts een week nadat Sean O’Connell van CinemaBlend Jerry Bruckheimer, de producent van de eerste drie Bad Boys-films, om een ​​update voor de vierde aflevering vroeg. “Ik kan die vraag niet anders beantwoorden dan (laten we zeggen) dat mensen die hoger staan ​​die beslissing moeten nemen”, zei Bruckheimer. Sinds de ceremonie van de Academy Awards in 2022, waarbij de acteur komiek Chris Rock aanviel, zijn verschillende projecten van Smith stopgezet als reactie op de klap. The Hollywood Reporter meldt dat Netflix zijn aankomende actiethriller Fast & Loose voorlopig op een laag pitje heeft gezet, terwijl Apple-tv+’s Emancipation, waar Will Smith de hoofdrol in zou spelen, ook is uitgesteld tot 2023.

Bron: Ladbible