Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Sonja Bakker gebruikt nep profiel om kwijtgeraakte Insta-volgers terug te lokken’

sonja bakker

Sonja Bakker kwam een paar weken geleden flink onder vuur te liggen toen bleek dat ze plagiaat had gepleegd in haar kookboeken. Sindsdien was ze weg van Instagram, maar sinds kort is ze toch weer terug. Van haar tienduizenden volgers zijn er nog maar weinig over, maar dat probeert Sonja op een bijzondere manier op te lossen. Het schijnt dat ze een nep profiel heeft om extra volgers te lokken…

Sonja Bakker

Sonja Bakker kennen we natuurlijk als dieet-goeroe, maar van dat imago is nog weinig over sinds de plagiaat-rel. Sinds ze weer een comeback heeft gemaakt, heeft ze nog ongeveer 6.000 volgers over van de 77.000 volgers die ze eerst had. Elk persoon weet dat dit natuurlijk niet voldoende is om haar imago weer op te krikken of om weer terug te keren in het medialandschap. Daar heeft ze meer volgers voor nodig en dat doet ze op een bijzondere manier: het aanmaken van een nep profiel.

Nep profiel

Met dit nep profiel stuurt ze gebruikers berichtjes of ze het niet leuk zouden vinden om Sonja Bakker op Instagram te volgen. Dat beweert in ieder geval roddelkanaal @reality.fbi. Je kunt een van de berichtjes zien in de foto hieronder. Of het Sonja ook echt is? We hebben onze vermoedens! Wat denk jij?

Sonja Bakker

You May Also Like