Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Snollebollekes maakt EK Oranje-versie van Links Rechts

snollebollekes oranje ek

Snollebollekes kennen we natuurlijk allemaal van carnavalskrakers als Vrouwkes of Springen Nondejuh, maar zijn bekendste nummer is natuurlijk Links Rechts. Speciaal voor het EK voetbal (en Jumbo), heeft Snollebollekes nu een speciale Oranje-versie uitgebracht.

snollebollekes oranje ek

Van links naar rechts

Het Europese Kampioenschap gaat volgende maand van start, dus kleurt Nederland de steeds meer oranje. Hopelijk presteren de mannen van Frank de Boer boven verwachting en kunnen we deze zomer massaal van links naar rechts springen om de overwinningen van het Nederlands Elftal te vieren.

Verantwoord juichen

Tegenover Omroep Brabant reageert Snollebollekes: “Ik hoop heel Nederland enthousiast te krijgen om samen in klein comité van links naar rechts te gaan en dit massaal te delen, zodat we alsnog massaal achter onze sporthelden kunnen staan. Of het nu gaat om het EK voetbal, Max in de F1, de wielrenners tijdens de Tour of de Olympische sporters. Nederlanders juichen altijd samen, maar helaas kan dat dit jaar niet vanwege alle maatregelen. We brengen daarom het feest naar de mensen toe, zodat we verantwoord kunnen juichen”

Check de EK Oranje-versie van Links Rechts van Snollebollekes hier:

Bron en beeld: Youtube, Omroep Brabant

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like