Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Slecht in sparen? Zo spaar je ongemerkt zo’n 1.500 euro per jaar!

sparen

Ben jij ook zo’n vreselijke spaarder? Geld overhouden aan het eind van de maand is soms al moeilijk. We hebben nu op het wereldwijde web een heel handig trucje gevonden om ‘ongemerkt’ 1.500 euro in een jaar te sparen. Dat klinkt ons als muziek in de oren.

stedentripjes, greencitytrip, trein

1.500 euro

We kunnen niet in je portemonnee kijken of 1.500 euro voor jou veel is, maar 1.500 kan zomaar een heel leuke zomervakantie zijn volgend jaar! Het trucje dat we je zo gaan uitleggen is retesimpel en kost weinig moeite. Het heeft gelukkig niks met ingewikkelde dingen, zoals beleggen, te maken.

Sparen

Het trucje is als volgt: elke dag maak je geld over naar je spaarrekening. Op maandag 1 euro, dinsdag 2 euro, woensdag 3 euro, donderdag 4 euro, vrijdag 5 euro, zaterdag 6 euro en zondag 7 euro. Op maandag begin je weer met 1 euro, enzovoorts. Bij de meeste banken kun je instellen dat je dagelijks iets wil inleggen, zonder dat je zelf elke dag naar je app hoeft te gaan. Je kunt het ook per week instellen. Dan maak je 28 euro per week over. Als je nu begint, dan heb je over een jaar 1.465 euro op je spaarrekening staan! Dat klinkt toch wel als een goede buffer. Succes!

Bron: Manners
Beeld: Unsplash

You May Also Like