Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Simon Keizer ging vreemd met de vrouw van Nick Schilder’

simon nick

Misschien wel de allerbelangrijkste gebeurtenis van 2022 was natuurlijk het nieuws dat Nick & Simon besloten om een punt achter hun carrière als duo te zetten (geintje natuurlijk en voortaan als solo verder te gaan). De achterliggende reden hiervan bleef een beetje vaag, maar in ijn oudejaarsconference heeft Guido Weijers een flinke bom gedropt.

simon nick

Relatie bekoeld

Nick & Simon hadden jarenlang succes als duo en leken al die tijd onafscheidelijk te zijn. Afgelopen jaar leek de relatie ineens totaal bekoeld. Guido denkt wel te weten waar dit door komt. In zijn conference zegt de cabaretier: “Wat was dat voor een juice dit jaar? Op een gegeven moment keken ze elkaar niet meer aan!”

De vrouw van Nick

Vervolgens dropt Guido een flinke bom: “Wat was er aan de hand? Het gerucht ging dat Simon was vreemdgegaan met de vrouw van Nick. Ik weet ook niet wat er waar is of wat niet…” Waar hij de informatie vandaan heeft, laat Guido in het midden. Wel grapt hij er achteraan: “De vraag is dan: wie is dan schuldig en wie moet je het kwalijk nemen? Ik vind sowieso: je kunt het die vrouw niet kwalijk nemen, want ik hou Nick & Simon ook nooit uit elkaar.”

Bron: Shownieuws

Beeld: Instagram

You May Also Like