Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Sick: deze kerst kun jij een Home Alone-Lego set in elkaar zetten

lego home alone set

Home Alone is natuurlijk dé kerstklassieker. Er gaat geen kerst voorbij of je kijkt waarschijnlijk één (of meerdere) van de films of ziet ze op televisie langskomen. Niet zo gek, want het is ook een retegoede film. Waarschijnlijk heb jij er ook nog eens nostalgische gevoelens bij! Je liefde voor Home Alone kun je nu nog meer uitbreiden door de Home Alone-legoset aan te schaffen!


Combinatie

Als kind speelde je waarschijnlijk al met Lego, dus het lijkt wat ons betreft de beste combinatie mogelijk: Home Alone in de vorm van Lego. Deze combinatie bestaat echt! En waarom zou je jezelf niet een nostalgisch tripje down memory lane gunnen? Precies!

Wat zit er in het pakket?

Het design van de set, die bestaat uit maar liefst 3.995 blokjs, is gebaseerd op een idee van Alex Storozhuk, een 28-jarige Oekraïense man die het concept leverde op Lego Ideas. In het pakket zitten vijf poppetjes: Kevin, de inbrekers Harry en Marv, Kevins buurman Marley en Kate (Kevins moeder). De wereldberoemde vallen van Kevin zijn ook in de set verwerkt. Helemaal super dus! Check de actuele prijs en beschikbaarheid hier!

Bron en beeld: Bol.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like