Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muziek

Shock move in muziekland: Schrijfteam André Hazes stapt over naar René le Blanc!

Schrijfteam André Hazes
Beeld: Instagram

We zagen onlangs hoe André Hazes zich aan het vermaken was met zijn nieuwe schrijfteam in een Aziatisch restaurant. Ook het oude schrijfteam van Sndré Hazes heeft besloten om door te gaan in het leven, nadat hij ze plotseling in de steek liet. Ze hebben namelijk besloten om een samenwerking aan te gaan met zanger René le Blanc.

Schrijfteam André Hazes

Nieuwe zanger

Toen André het contact met zijn oude schrijversteam verbrak zonder uitleg te geven, waren ze erg kwaad. Het team bestaande uit Bram Koning, Edwin van Hoevelaak en Marcel Fisser had zeven jaar lang samengewerkt met de zanger, toen hij na de documentaire niks meer van zich liet horen en op Instagram liet weten dat hij een nieuwe team had. Het drietal lijkt er eindelijk overheen te zijn en gaat nu samenwerken met René le Blanc die ontzettend enthousiast is over de samenwerking. Hij heeft al een tijdje stil gezeten en het is nu tijd voor aktie. “Ik kwam een week of twee geleden terug met Jolanda van vakantie. En toen heb ik toevallig de docu gekeken van André Hazes. Toen zei ik tegen Jolanda: als ik dit team kan vergaren, dan spring ik een gat in de lucht”, zegt hij.

Hard aan het werk

Het team is al hard aan het werk, net als die van André Hazes, en kijkt uit naar de nieuwe nummers die zullen verschijnen. “Er komen mooie liefdesliedjes, er komen up-tempoliedjes, er komt zeker een idee a la ‘If I Tell You’. Die gaan we in het Duits opnemen die we ook gaan streamen in Duitsland. Dus hoe mooi kan het zijn?”, geeft René aan. Ondanks dat iedereen zijn eigen weg gaat, heeft André nog steeds niks van zich laten horen aan zijn oude team. “André is bezig met een nieuw repertoire met nieuwe mensen. Prima, ieder gaat zijn eigen weg. Zo gaat dat een beetje in de muziekindustrie. We hebben geen contact momenteel, het hele team niet. Het is even niet anders”, aldus Edwin van Hoevelaak.

Check ook: André Hazes zorgt voor overlast in restaurant

Bron: ditjesendatjes.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like