Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Serveerster woedend op klanten die na 6 uur tafelen maar 10% fooi gaven

Een boze restaurant serveerster heeft sociale media gebruikt om haar ergernis te uiten over klanten die zes uur aan tafel hebben gezeten en slechts een fooi van 10 procent achtergelieten.

Iets te lang in het restaurant

Kristina Withers is viraal gegaan op TikTok nadat ze een video van zichzelf had geüpload waarin ze een frustrerende gebeurtenis uitlegde. In de video uit Kristina haar frustratie over twee klanten die iets te lang in het restaurant hebben doorgebracht, waarbij de serveerster duidelijk niet onder de indruk was van de fooi die ze aan het eind van de avond kreeg. Ze begint de video door uit te leggen dat de klanten al sinds 15.00 uur in het restaurant waren en daar nog zaten toen ze om 17.30 uur begon te werken. De server kreeg van een collega te horen dat ze het stel al hadden bediend en hadden ze al betaald tegen de tijd dat Kristina opdook voor haar dienst. “Ze waren ok, ze waren aan het chillen”, zei Kristina over de klanten. “Ze waren goed om te gaan. Betaald, geen zorgen.”

Drankjes en nog een diner

Na meer dan een uur geen eten of drinken te hebben besteld, werd Kristina benaderd door de klanten om te vragen wie hen bediende omdat ze wat drankjes en nog een diner wilden. Kristina zegt dat haar collega tegen die tijd was uitgeklokt voor de avond, dus besloot ze de bestelling van het paar op te nemen. Kristina legt vervolgens uit hoe ze dacht dat ze de klanten ‘in en uit’ zou krijgen, maar ze had het helemaal mis. De TikToker zei dat het paar elk een tacobord bestelde en ook een paar drankjes – waarbij de man nog een drankje voor zichzelf bestelde nadat ze het eten hadden gegeten.

Niet eens 20 procent fooi

Om 22:00 uur, Kristina’s dienst nadert zijn einde en het restaurant gaat sluiten voor de nacht, maar – je raadt het al – het paar waren de laatsten die nog aan het tafeltje zaten. Kristina zei: “Het beste deel, het allerbeste? Ze gaven niet eens 20 procent fooi. “Ze waren mijn enige tafel. Ik weet dat ik ze geweldige service gaf – waarschijnlijk een te goede service, want nogmaals, ze waren mijn enige tafel.” Het stel liet wel een fooi van 10 procent achter voor de serveerster, maar Kristina was niet onder de indruk. “Dus als je zes uur lang in een restaurant gaat zitten, zou er een f****** tafelprijs moeten zijn,” zei ze.

Bron & beeld: Unilad

You May Also Like