Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Schrijver bevestigt seizoen 4 en einde ‘The Mandalorian’: ‘Verhaallijnen zullen tot climax komen’

The Mandalorian

Jon Favreau heeft bevestigd dat een vierde seizoen van de serie ‘The Mandalorian’ al in ontwikkeling is. Dit kan echter nog wel even duren, afgelopen week werd bekend dat het derde seizoen pas in 2023 zal verschijnen.

Jon Favreau over seizoen 4

In een gesprek tijdens de “Star Wars” Celebration, zei Favreau dat hij al is begonnen met het schrijven van het script voor “The Mandalorian” seizoen vier. De producer deelt zijn liefde voor het tv-formaat en een groeiend aantal shows terwijl hij vertelt hoe deze projecten zijn schrijfproces hebben beïnvloed. Hij zei: “Met tv hebben we het geluk dat we geen haast hebben voor anderhalf of twee uur. We vertellen het verhaal langzaam. Dus nu doet Dave [Filoni] “Ahsoka”, wat erg belangrijk is voor wat ik doe voor seizoen 4 van [‘The Mandalorian’]. Het wordt – hoe zal ik het zeggen – nauwkeuriger.”

The Mandalorian

Het einde

Hij vertelde verder ook over het einde van de show: “Het is interessant hoe dingen evolueren en veranderen op kleine manieren, maar we weten allemaal waar het zal eindigen, want wanneer de tijdsperiode eindigt.” We weten onder andere ook dat de verhaallijn zich zal ontvouwen in de personages die we erven of ontwikkelen. Dus ik zou zeggen dat we veel voorbereidend werk hebben gedaan over hoe deze verhaallijnen die we hebben opgebouwd tot een climax zullen komen, maar we doen het binnen de reikwijdte en parameters die al in de canon bestaan.

Seizoen 3

Het belangrijkste met betrekking tot ‘The Mandalorian’ seizoen 3 is voltooid en is momenteel in postproductie. Tijdens de “Star Wars”-festiviteiten werd een trailer (nog niet beschikbaar voor het publiek) onthuld. Deze gaat in februari 2023 in première op Disney+.

The Mandalorian

Bron & Beeld: 9GAG

You May Also Like