Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Schoolkinderen ontdekken hoe hun juf Sophie haar weekenden besteed

juf Sophie

Schoolleraren, het zijn net mensen. Zo kan het gebeuren dat je tijdens het scrollen op TikTok ineens een filmpje van je basisschoollerares kunt tegenkomen die totaal uit haar plaat gaat op een hardcore-feestje. Zoals de leerlingen in de klas van juf Sohpie.

“Juf, wat heb je dit weekend gedaan?”

Door filmpjes te delen van hoe ze gezellig samen met de klas sommetjes aan het oplossen zijn, laten sommige leerkrachten zien dat ook doseren best leuk kan zijn. Toch hebben ook leraren daarnaast een privéleven, dat ze ook op social media kunnen delen. Juf Sophie, een basisschooljuffrouw, deelde een video, waarbij ze liet zien hoe haar weekend eruit ziet. Met haar video geeft de leerkracht ook antwoord op een veel gestelde vraag dat ze van de leerlingen krijgt, namelijk; “Juf, wat heb je dit weekend gedaan?” Een ding is duidelijk, de twintigjarige juf, was in het weekend geen sommen aan het oplossen! Alhoewel Sophie genoten heeft van haar weekend weten we niet of de ouders van haar leerlingen zo blij zullen zijn na het zien van haar filmpje.

https://www.tiktok.com/@sophietenhoornx/video/7144844882476125446?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7185495466720921093

Check ook: DOCENT HAALT HILARISCHE GRAP UIT MET STUDENTEN

Bron & beeld: Showmag

You May Also Like