Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

School schorst jongen omdat zijn moeder op ‘AlleenFans’ zit

School schorst jongen omdat zijn moeder op 'AlleenFans' zit

OnlyFans is in de afgelopen jaren enorm gegroeid en het is niet zo gek dat hier erg veel mensen op te vinden zijn. Deze content creators hebben immers meer controle op een app, dan dat ze op een set hebben. Het is als klant natuurlijk ook leuker, omdat het een stuk persoonlijker is. Hoewel het iedereens eigen keuze is om van deze app gebruik te maken, ondervinden andere mensen er toch hinder van…

Schorsing

Vrouwen die online bekendheid hebben vergaard met hun uiterlijk, houden hun bijbaan als contentmaker namelijk vaak geheim. Dit kan soms tot problemen leiden, zoals in het geval van Sara, die ontdekte dat de schoolleiding van haar zoon ontdekte dat ze pikant materiaal op het internet deelde. Haar zoon werd vervolgens van school gestuurd. “Ik wil duidelijk maken dat ik de schorsing nooit heb aangevochten”, vertelt Sara tegen Daily Star. “Het enige wat ik wilde, was dat de directrice verantwoordelijkheid zou nemen voor het feit dat ze haar beslissing baseert op haar eigen vooroordelen. Ze kan niet goed beoordelen wat een kind nodig heeft, zonder de ouders hierbij te betrekken.”

AlleenFans

Sara verdient een behoorlijk inkomen op OnlyFans en leidt zelfs een bedrijf dat andere contentmakers begeleidt en managet. Ze is te zien geweest op de covers van bekende tijdschriften zoals Playboy en FHM. Of de jongen inmiddels alweer op school is, is onbekend.

Check ook: LERAAR DIE ZEI DAT NEDERLANDS ‘ALLEEN FANS’ MODEL NOOIT IETS ZOU BEREIKEN BETAALT NU €1.200 VOOR HAAR FOTO’S

Bron: Panorama
Beeld: Instagram Sara Blake cheek

You May Also Like