Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Sarah van Soelen haalt uit naar liefdeskiekjes André en Monique

monique sarah andre

Afgelopen week wist weekblad Privé intieme foto’s te maken van André Hazes en Monique Westenberg te maken. Dit moet een bittere pil zijn voor André’s ex Sarah vann Soelen, zo blijkt wel uit haar sneer naar bij Shownieuws.

Flinke klap

Nadat André een punt zette achter zijn kortstondige relatie met Sarah, voor wie hij Monique liet zitten, leek de blondine lange tijd maar niet te kunnen accepteren dat het voorbij was en liet ze meerder malen doorschemeren dat de twee even afstand hadden genomen, maar de kans groot was dat ze later weer bij elkaar zouden komen. Het moet dus een flinke klap voor haar geweest zijn, om André en Monique weer gelukkig samen te zien.

“Helemaal happy”

Tegenover Shownieuws benadrukt Sarah vooral dat ze ‘helemaal happy’ met zichzelf is. “Ik volgde hem allang niet meer. Al vanaf het begin dat het uit is”, aldus Sarah. “Het is een goede afsluiter. Ik heb namelijk André Hazes nergens voor nodig.” Ze zegt dan ook geen contact met André meer te hebben. “Voor wat moet ik hem spreken? Ik ben doorgegaan en ben nu gelukkig”, vertelt Sarah.

The Simpsons

Wie Sarah’s Instagram volgt, krijgt echter een heel ander beeld. Daar lijkt Sarah juist wel volop bezig te zijn met Monique. Zo was ze onder meer in ‘The Simpsons’-sferen, heel toevallig net nadat Monique een foto met Homer Simpson postte en kleedde ze zich opvallend hetzelfde als Monique. Dit bleek bij Reality.fbi natuurlijk niet onopgemerkt.

sarah monique andre
sarah monique andre

Bron en beeld: Shownieuws, Instagram

You May Also Like