Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Sarah van Soelen afgemaakt om ‘babyfoto’: ‘Verslaafd aan aandacht’

sarah van soelen aandacht

Sarah van Soelen zorgde afgelopen week voor verwarring, door ineens een echo-foto van een baby’tje te posten. Dit zorgde natuurlijk voor een stroom aan geruchten, over een mogelijke zwangerschap van Sarah. Het bleek echter om een nichtje van haar. Dit leidt tot grote irritatie bij onder meer Albert Verlinde, die haar een aandachtstrekker noemt.

‘M’n kleine freumeltje’

Sarah verkondigde woensdag ineens dat ze al lang geen contact meer met André heeft en helemaal gelukkig is met zichzelf, nadat er intieme foto’s verschenen van André en Monique in Amerika. Dit terwijl ze er lange tijd nog in geloofde dat zij en André een ‘relatiepauze’ hadden en wel weer bij elkaar zouden komen. ‘Heel toevallig’ postte ze op dezelfde dag de echo-foto, met de tekst: “Ik kan niet wachten op m’n kleine freumeltje. 😍😍😍.”

“Doe je werk goed!”

Uiteraard zorgde de post voor de nodige media-aandacht, waarna ze pas 8 uur later opheldering gaf in een video op haar Insta-stories: “De mensen die zich afvragen of ík zwanger ben: ik vind wel dat ik aangekomen ben, maar dus niet zo erg. Ehh nee, het is niet van mij. Ik word tante al voor de 600ste keer en jongens: doe je werk alsjeblieft goed of moet ik echt alles uitkauwen?”

Verslaafd aan aandacht

In Shownieuws wordt Sarah dan ook behoorlijk afgemaakt om haar aandacht-actie. Evert Santegoeds: “Je zou denken – en dat was ook de bedoeling, want Sarah wil ook wel een keer aandacht – dat ze in verwachting is. Nou, dat is ze dus niet. Dit gaat om een kindje van een nichtje van d’r, maar ze voelt zich dus een soort tante worden”, waarop Albert Verlinde toevoegt: “Dan ben je toch wel verslaafd aan aandacht als je dit doet?”

Check de reactie van Sarah van Soelen op de baby-geruchten hier:

Bron: MediaCourant
Beeld: Instagram Sarah van Soelen

You May Also Like