Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sport

Salt Bae onder vuur voor lastig vallen Messi en vasthouden beker na WK-finale

Salt Bae onder vuur voor lastig vallen Messi en vasthouden beker na WK-finale

De Turkse chef-kok en restauranthouder Nusret Gökçe, beter bekend als ‘Salt Bae’, ligt flink onder vuur omdat hij de WK-trofee aanraakte en de viering van de Argentijnse WK-trofee in het Lusail-stadion na de finale op zondagavond verstoorde.

Salt Bae

Schending van de FIFA-regels

De chef werd gezien terwijl hij Messi herhaaldelijk bij de arm greep. Uiteindelijk poseerde Messi voor een foto met de chef, die Salt Bae op zijn Instagram-account plaatste. Salt Bae deelde foto’s van hem met de WK-trofee, wat een schending is van de FIFA-regels, waarin staat dat de originele massief gouden trofee ‘alleen mag worden aangeraakt en vastgehouden door een zeer selecte groep mensen, waaronder voormalige winnaars van de Fifa World Cup en staatshoofden’.

Salt Bae

Onacceptabel!

Salt Bae gaf verder de trofee een klap toen hij hem teruggaf aan de Argentijnse doelpuntenmaker Angel Di Maria. Ook postte hij een foto van zichzelf terwijl hij in de winnende medaille van een Argentijnse speler beet. Het was onduidelijk wie hem het veld opliet. Velen zijn niet te spreken over de handelingen van de Turkse chef. Mensen uitten online zware kritiek op hem. Bekijk onderaan dit artikel wat ze te zeggen hebben.

Salt Bae

Bron: 9gag.com

Beeld: Instagram & Twitter

You May Also Like