Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Salt Bae onder vuur als ‘super respectloos’ vanwege bellen tijdens het snijden van €550 steak

Salt Bae onder vuur, hij sprak op AirPods

Mensen stromen massaal naar sociale media in ongeloof nadat Salt Bae werd opgenomen terwijl hij naar verluidt op zijn AirPods sprak terwijl hij een klant bediende.

Slechtste plek om te eten

Nu zijn restaurant in Londen is gerangschikt als een van de slechtste plekken om te eten in de stad. En een van zijn steaks maar liefst £ 850 kost, is het nauwelijks een verrassing meer dat het eten van de virale beroemde chef-kok Salt Bae de krantenkoppen haalt om de verkeerde redenen. Wat echter verrassend is, is dat iemand nog steeds zou reizen en $ 600 zou betalen om te gaan eten in een van de restaurants van Nusret Gökçe. Maar ieder voor zich. Eén TikToker bezocht het restaurant van Salt Bae in Doha, Qatar, maar was verre van tevreden en beoordeelde het etablissement en de ervaring als een algehele 1,7 op 10. Au. Maar wat kan er zo mis zijn gegaan?

@ehtisham_aziz Saltbae guy review Qatar 📝🇶🇦 food was extremely expensive and staff was very rude (1.7/10) 😡🙄 #fyp #fypシ #xyzbca #saltbae #argentina🇦🇷 #saltbaeworldcup #review #dxb #tiktoksouthafrica ♬ Call Out My Name – The Weeknd

Super respectloos

In de video, gepost door inhoudsmakers Ehtisham Aziz, is te zien hoe Salt Bae naar de tafel komt om de biefstuk van de klant te snijden – voor slechts $ 600 extra natuurlijk. Aziz beoordeelde de ervaring als een -20 op 10, waarbij de TikToker beweerde dat Salt Bae zelfs ‘met iemand aan het praten was op zijn AirPods aan [de] tafel’. “Super respectloos (-100000/10)”, voegden ze eraan toe.

Kijkers in ongeloof

Salt Bae verloste zichzelf en het restaurant echter tijdelijk door de klassieke zet uit te voeren waardoor hij in de eerste plaats viraal ging. “Pretty cool saltbae meme moment irl 10/10,” schreef de TikToker, terwijl de chef ‘zijn broer zijn vlees voerde’. Maar helaas, het moment duurde niet lang, toen de chef blijkbaar de TikToker’s ‘neefbal’ weggooide toen de tafel ‘om een ​​handtekening vroeg’. De Baklava hielp ook niet bij het verbeteren van de recensie, beschreven door Aziz als er onsmakelijk uitzien en de presentatie is een zeer lage -5/10. Naast een fragment waarin hij lijkt te praten met Salt Bae, besloot de TikToker: “Ik zou het niet aanraden. Verspilling van geld en extreem onbeschoft personeel.” Kijkers zijn in ongeloof over de recensie van Salt Bae’s Qatar-restaurant.

Bron & beeld: Ladbible

You May Also Like